ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βέσκο: «Στόχος είναι να πάμε στον τελικό και θα πάμε»

Τι δήλωσε ο τεχνικός της Ανόρθωσης

Στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου έδωσε το παρών του ο προπονητής της Ανόρθωσης, Βέσκο Μιχαήλοβιτς.

Αναλυτικά:

«Πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στον Μαρίνο και στην ομάδα του. Ειδικά ο Μαρίνος που είναι και φίλος μου ξέρω ότι κάνει μια σπουδαία δουλειά. Από εκεί και πέρα μεγάλα συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Πραγματικά ήταν συγκλονιστικοί. Στο τέλος της ημέρας, νομίζω δίκαια είμαστε στην επόμενη φάση. Συγχαρητήρια στο σταφ που προετοίμασε την ομάδα κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σίγουρα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί πιστεύω πως αυτοί έσπρωξαν την ομάδα. Συνεχίζουμε, ακόμα τίποτα δεν κάναμε. Στόχος είναι να πάμε στον τελικό και θα πάμε. Περιμένουμε το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ίδιο αντίπαλο. Πάντα είναι δύσκολο να δίνεις δυο ματς σε τέσσερα μας. Είμαι σίγουρος ότι τη Δευτέρα θα είμαστε ακόμη καλύτεροι.

Δουλεύουμε καθημερινά για τη δημιουργία φάσεων. Ήμασταν συνεχώς επικίνδυνοι, ήρθε και καινούργιος παίκτης που μπαίνει στην ομάδα. Θα έρθει άλλος ένας μέχρι τη Δευτέρα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, δουλεύουμε σκληρά. Θα έρθουν τα γκολ, ίσως είναι και ψυχολογικό το θέμα. Να ξέρετε ότι προσπαθούν, όπως και απόψε».

Για τις μεταγραφές: «Μέχρι να υπογράψει κάποιος τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Για το αν θα παραμείνει στον πάγκο: «Γιατί με ρωτάτε συνεχώς αν θα είμαι στον πάγκο; Είπε κάποιος αν θα είμαι ή αν δεν θα είμαι; Ειδικά αν δεν θα είμαι; Να ρωτήσετε τον εκπρόσωπο τύπου. Ο άνθρωπος ήρθε χθες (ο Σάντης) και μιλήσαμε για άλλα θέματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση