ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βασιλικάκης: «’Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα» (ηχητικό)

Ο Τιμούρ έπαιξε μεγάλο ρόλο για να έρθει στην Κύπρο

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο Θεόδωρος Βασιλακάκης. Ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει στην Κύπρο, την ποιότητα που έχει η ομάδα αλλά και το σημαντικό να επιστρέψει η Ανόρθωση εκεί που της αρμόζει.

Αναλυτικά:

Οι πρώτες εντυπώσεις: «Είναι πολύ ωραία η Κύπρος. Άλλη ταχύτητα ζωής σε σχέση με την Αθήνα. Με την ομάδα πάνω κάτω είναι όπως τα περίμενα. Είναι μια μεγάλη ομάδα η Ανόρθωση, πάντα ήθελα να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο, κάτι που δεν θα είχα την δυνατότητα στην Ελλάδα».

Το κίνητρο του για να έρθει στην Ανόρθωση: «Η σταθερότητα είναι μεγάλο προσόν για ένα ποδοσφαιριστή. Στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς σε μεγάλη ομάδα μετά από μια ηλικία. Ήθελα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα και όταν βρέθηκε η Ανόρθωση δεν δίστασα».

Για τον Τιμούρ και γενικά στην Ανόρθωση: «Κοιτάξτε αρχικά ο κόσμος δείχνει ότι διψάει. Από εκεί και πέρα είναι πάρα πολύ νωρίς να βγάλεις συμπεράσματα. Όταν είσαι σε μια ομάδα όμως η Ανόρθωση πρέπει να είσαι μέσα στην πίεση. Η Ανόρθωση είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να πρωταγωνιστεί. Όταν η Ανόρθωση είναι καλά είναι καλύτερο το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για την Ανόρθωση και την ιστορία της ομάδας: «Η Ανόρθωση είναι πολύ σημαντικό να φιλοδοξεί. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Εμείς ήρθαμε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα να ανακάμψει. Δεν είπαμε πάμε για πρωτάθλημα αλλά αν έρθει κάτι τέτοιο θα είμαστε χαρούμενοι. Γνώριζα πάνω κάτω την Ανόρθωση».

Για την μεταγραφή του στην Κύπρο: «Ο Τιμούρ έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για την απόφασή μου. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί μου».

Για την πρώτη προπόνηση: «Ο κόσμος δείχνει τι είναι πραγματικά μια ομάδα. Μερικοί ξένοι δεν ήξεραν την Ανόρθωση. Εγώ ήξερα που ήρθα. Είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο μαζί μας».

Για την προετοιμασία: «Χωρίς προετοιμασία δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα. Πρέπει να γίνει αυτό, είναι υπερπολύτιμη αφού είμαστε καινούργια ομάδα».

Για το πώς χαρακτηρίζει τον εαυτό του: «Είμαι παίχτης του άξονα. Έχω παίξει παντού εκεί αλλά μου αρέσει να παίζω σαν 8αρη. Στην Ελλάδα έχουμε αλλάξει λίγο τα συστήματα και αγωνίστηκα πίσω από τον επιθετικό. Εμένα μου αρέσει να παίζω σαν box to box μέσος. Μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορους τρόπους να σκοράρω ή να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι καλά, και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν η Ανόρθωση μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί με την Εθνική: «Είναι η εθνική είναι για όλους. Αυτή την στιγμή δεν σκέπτομαι κάτι τέτοιο. Αν έρθει κάποτε αυτή η ευκαιρία θα είμαι πολύ χαρούμενος».

Το μήνυμα του: «Πρώτα να έχουμε υγεία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό γιατί η Ανόρθωση είναι μια ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί. Ελπίζουμε να έχουμε και τον κόσμο κοντά μας γιατί για εμάς είναι πολύ σημαντικό».

Για τις νέες εμφανίσεις: «Ήταν μια διαφορετική εμπειρία, ήταν ένα πολύ ωραίο κλιπάκι που πήρε περίπου μια ώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X