ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αυτό φταίει στα διοικητικά της Ανόρθωση»

Η αναφορά του Μιχάλη Νεοφύτου στο 24sports

Ο άλλοτε Σύμβουλος και Εκτελεστικός Γραμματέας του σωματείου της Ανόρθωσης παραχώρησε συνέντευξη στο 24sports και στον Θεόδωρο Τσιολάκη.  

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διοικητικό κομμάτι και παρέθεσε την άποψη του για το τι φταίει στα διοικητικά της Ανόρθωσης γενικότερα.

Η αναφορά του 

Εσύ που έζησες σωματείο και εταιρεία και ήσουν στα διοικητικά του συλλόγου τι είναι αυτό που φταίει και βλέπουμε μία διχόνοια στην Ανόρθωση; 

«Αυτό που έζησα και βίωσα τόσα χρόνια στα διοικητικά συμβούλια της Ανόρθωσης είναι όταν το 2014 έγινε η διαχείριση της συμφωνίας μεταξύ συλλόγου και εταιρείας, δεν χτίστηκε σε σωστή βάση, η οποία άφηνε ανοιχτά μέτωπα και δεν ήταν τόσο ωφέλιμη για το σωματείο. Δηλαδή μπορούσε οποιοσδήποτε πχ Μιχάλης Νεοφύτου, να αναλάβει την προεδρία της εταιρεία και να υπερφορτώνει τον σύλλογο με μεγάλα μπάτζετ, δημιουργώντας μετέπειτα πιθανό μεγάλο χρέος στον σύλλογο. Χρέος το οποίο αν έφευγε μετά δεν θα το κάλυπτε ο ίδιος και αυτό το θεωρώ λάθος και ένα από τα πιο σοβαρά μεγάλα προβλήματα. Αυτό που θα έπρεπε να είχε η συμφωνία διαχείρισης ήταν το εξής: Να υπάρχουν έμπρακτες εγγυήσεις του εκάστοτε προέδρου και όταν θα έφευγε, να φρόντιζε να μη υπήρχαν χρέη στον σύλλογο. Ο σύλλογος πρόσφερε στην εταιρεία χορηγίες, τηλεοπτικά, εισιτήρια διαρκείας, boxes του γηπέδου, τα οποία έδιναν σημαντικά λεφτά στην ποδοσφαιρική ομάδα. Κάτι άλλο που έπρεπε να υπάρχει είναι ο όρος της εκχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων μόνο της τρέχουσας σεζόν και όχι να μπορεί να πάρει και τις επόμενες μαζικά, με αποτέλεσμα στις επόμενες χρονιές να υπάρχουν μειωμένα έσοδα.

 

Επίσης πιστεύω ότι η Ανόρθωση διοικήθηκε από λάθος παράγοντες που σκέφτονταν περισσότερο το δικό τους καλό και της προσωπικής τους ατζέντας, ασελγώντας πάνω στο πιο ιστορικό σωματείο της Κύπρου. Πρέπει πλέον να έρθει νέο αίμα και το σωματείο μας να διοικείται από τίμιους, σωστούς ανθρώπους με όραμα για να πάρουν την Ανόρθωση σε νέα εποχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση