ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ασπίδα προστασίας σε Λόρια…

Συμπαίκτες, διοίκηση, προπονητής στάθηκαν δίπλα στον Γεωργιανό τερματοφύλακα ο οποίος και ήταν ράκος

Με τα όσα εξελίχθηκαν κατά τη χθεσινή ημέρα ο Λόρια ήταν απαρηγόρητος. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας της Ανόρθωσης δεν πίστευε πως μια κίνηση του, ένα mind game, θα οδηγούσε σε αυτό το μπάχαλο και σε όλα όσα εξελίχθηκαν χθες.

Γι’ αυτό ακριβώς και όλοι στο οικοδόμημα της «Κυρίας» σήκωσαν ασπίδα προστασίας για τον ποδοσφαιριστή. Δεν ήταν τυχαία η ανάρτηση του Σίφο που αναφέρθηκε σε αηδιαστικές σκέψεις αλλά και γραπτά (δες εδώ), ενώ όλοι οι συμπαίκτες του Γεωργιανού τερματοφύλακα στάθηκαν στο πλευρό του.

Την ίδια ώρα ο αρχηγός της Ανόρθωσης έστειλε το μήνυμα πως αυτό που συνέβη θα βγάλει πιο δυνατή την ομάδα, και ήταν ιδιαίτερα έντονος σε αυτό. Η δε διοίκηση στην ανακοίνωση της μιλά για σκοπιμότητες και τα βάζει με τους χειρισμούς του κ. Παπαχαραλάμπους. Γενικότερα όλοι στην Ανόρθωση στάθηκαν δίπλα στον Γεωργιανό τερματοφύλακα ο οποίος και ήταν ράκος.

Η ουσία πάντως πως το κεφάλαιο αυτό πρέπει να κλείσει άμεσα. Δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια και όλοι στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης επικεντρώνονται στο παιχνίδι με τη Βασιλεία. Εκεί που στόχος είναι μια μεγάλη πρόκριση κόντρα σ’ ένα πολύ έμπειρο, και γεμάτο ταλέντο αντίπαλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X