ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλαυσαν την... σούπα

Κέρκεζ και Τιμούρ... οι κερδισμένοι του Τσιρείου

24sports team

info@24sports.com.cy

Λογικά την μέρα τους θα την πέρασαν σε «Αντώνης Καράς» και βοηθητικό του Τσιρείου, προετοιμάζοντας την ομάδα τους για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται, το τριήμερο που ακολουθεί.

Ίσως να παρακολούθησαν και τα δύο ντέρμπι σε Λευκωσία και Λεμεσό αν βρήκαν και χρόνο, χαμογελώντας... κρυφά, ειδικά, για το αποτέλεσμα του Τσιρείου Σταδίου.

Ντούσαν Κέρκεζ και Τιμούρ Κετσπάγια απόλαυσαν απλόχερα την... σούπα που πρόσφεραν Απόλλωνας και Ομόνοια στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου, όντας κερδισμένοι και παραμένοντας σε απόσταση...βολής από την κορυφή της βαθμολογίας.

Με αυτά και με αυτά, Ανόρθωση και ΑΕΛ έχουν την ιδανική ευκαιρία για περισσότερη... πίεση στον πρωτοπόρο Απόλλωνα, αλλά και στην Ομόνοια, την επόμενη αγωνιστική, αν κερδίσουν ΕΝΠ και Νέα Σαλαμίνα, αντίστοιχα.

Στους 38 βαθμούς οι Λεμεσιανοί, στους 36 οι Αμμοχωστιανοί. Είναι πάντα εκεί και οι υπόλοιποι δύο της κορυφής νιώθουν την «καυτή ανάσα» τους. Πλέον, το ζήτημα έγκειται στο αν θα είναι εκεί μέχρι και τον Μάιο. Οι πιθανότητες, πάντως, αυξήθηκαν, έστω και λιγουλάκι, σήμερα...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση