ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Φως… μόνο για Μιχαΐλοβιτς

Ο «κομμένος» για τον οποίο υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί λύση

24sports team

info@24sports.com.cy

Λύση με τους Σάβιτς, Λαφράνς και Γιάκολις αναζητείται εδώ και καιρό, όμως η φόρμουλα μέσα από την οποία θα χωρίσουν οι δρόμοι του ΑΠΟΕΛ με τους τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν και παραμένουν εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας δεν έχει βρεθεί.

Για τις περιπτώσεις των τριών πρώτων δεν υπάρχει τίποτα νεότερο, όμως δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να προκύψει λύση, αν μη τι άλλο, με τον τελευταίο που μπήκε τη λίστα των «κομμένων», τον Ντράγαν Μιχαΐλοβιτς.

Οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ δεν έχουν κανένα παράπονο από την όλη συμπεριφορά του Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος, σημειωτέον, σε αντίθεση με τους άλλους τρεις, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Υπήρξε, μάλιστα, πρόθεση να καταβληθεί προσπάθεια εκ μέρους των «γαλαζοκιτρίνων» για να δοθεί σε άλλη κυπριακή ομάδα.

«Σειρήνες», δε, για τον ποδοσφαιριστή ηχούν και από Ελβετία μεριά. Άλλωστε, ο Μιχαΐλοβιτς πέρασε ολόκληρη την επαγγελματική του καριέρα στη χώρα (με τις μικρές εθνικές ομάδες της οποίας είναι και διεθνής) πριν έρθει στην Κύπρο, και γι’ αυτό τον λόγο οι ελβετικοί σύλλογοι γνωρίζουν τι μπορεί να τους προσφέρει από πρώτο χέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγραφική περίοδος στην Ελβετία ολοκληρώνεται στις 12 Οκτωβρίου, συνεπώς υπάρχουν ακόμα χρονικά περιθώρια για να προχωρήσει η μετακίνησή του εφόσον το φημολογούμενο ενδιαφέρον μετουσιωθεί και σε πρόταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Ανόρθωση: «Διάβολος»...

Ανόρθωση: «Διάβολος»...

Θα μπορούσα να έβαζα: «παικτούρα» ή «παικταράς». Πάλι μέσα θα ήμουν, αλλά επί της ουσίας η εικόνα στο μυαλό μου είναι εξαιρετική ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ
X