ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Μέχρι και στον Εισαγγελέα για Παντελή

Η αργοπορία της αστυνομίας δεν μπορεί να δικαιολογηθεί υποστηρίζει η «Κυρία»

Μπορεί στην κορυφή της δημόσιας ατζέντας τη δεδομένη στιγμής να βρίσκεται η πανδημία του κορωνοϊού, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, όμως την ίδια ώρα υπάρχουν πολλά θέματα που τρέχουν και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε.

Αυτό ακριβώς είναι κάτι που σημειώνει και η Ανόρθωση στην υπόθεση Ανδρέα Παντελή. Το διοικητικό συμβούλιο της «Κυρίας» αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να προχωρήσει στην καταγγελία του Ανδρέα Παντελή στην αστυνομία για οικονομικές ατασθαλίες.

Αυτό συνέβη μετά από οικονομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στα οικονομικά της εταιρείας και όταν η παρούσα διοίκηση διαπίστωσε οικονομικές ατασθαλίες απ’ την προηγούμενη διοίκηση με ένα ποσό της τάξης των 250 χιλιάδων να μην δικαιολογείται (μέρος των χρημάτων αφορά και τη μεταγραφή Σιβού και χορηγία από στοιχηματική εταιρεία).

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη πέραν των 6 μηνών και στην «Κυρία» θεωρούν πως η αργοπορία της αστυνομίας δεν δικαιολογείται.

Γι’ αυτό και το διοικητικό συμβόλου της Ανόρθωσης αναμένεται να στείλουν επιστολή προς τον Γενικό Εισαγγελέα και στον Υπουργό Δικαιοσύνης. Στην επιστολή θα ζητήσουν εξηγήσεις για την αργοπορία που παρουσιάζεται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X