ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Χτενίζοντας την εγχώρια αγορά

Ο Αντόνιο Πριέτο αξιολογεί και την εγχώρια αγορά ψάχνοντας για παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ανόρθωση, με το όνομα του Βίκτορ Σάντσες να αποτελεί το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας (δες εδώ). Παράλληλα πέραν απ’ το κεφάλαιο του προπονητή, στην «Κυρία» έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για ενίσχυση.

Επί αυτού ο Αντόνιο Πριέτο αξιολογεί πρώτα την εγχώρια αγορά ψάχνοντας για παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και τους οποίους μπορεί να αποκτήσει είτε ελεύθερους, είτε με χαμηλό κόστος.

Εξάλλου τα τελευταία χρόνια η Ανόρθωση χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη τακτική, έχοντας μάλιστα σημαντικές επιτυχίες. Η περίπτωση Κορέια ήταν μια τέτοια (προηγούμενη του ομάδα η Νέα Σαλαμίνα), όπως και του Αμπαρτζουμιάν (προηγούμενη του ομάδα η ΕΝΠ). Την ίδια ώρα πέραν από ξένους η «Κυρία» απέκτησε και Κύπριους όπως για παράδειγμα ο Χριστοφή, ο Αντωνιάδης κι ο Μηνάς Αντωνίου, δίνοντας ουσιαστικά βάθος στην ομάδα.

Επί του ρεπορτάζ ο Αντόνιο Πριέτο έχει ήδη παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της πρώτης κατηγορίες, δημιουργώντας ουσιαστικά μια μικρή λίστα με υποψήφιους τους οποίους και αξιολογεί. Ήδη συγκεκριμένες περιπτώσεις έχουν ξεχωρίσει με το πιθανότερο σενάριο να θέλει την Ανόρθωση να ενισχύεται με τουλάχιστον 1-2 παίκτες απ’ την εγχώρια αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Αμήν!!

Αμήν!!

Άμα έχει «Ανορθωσιάτικο δαίμονα»… θα έχει και θεό
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ