ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Χρυσή ευκαιρία!!

Πρέπει να την αρπάξει απ' τα μαλλιά

Δεν υπάρχει κανείς που αν αμφισβητεί το γεγονός πως η φετινή Ανόρθωση είναι πιο συνεπείς ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει συγκεκριμένο πλάνο και το εκτελεί άψογα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, φαίνεται στον βαθμολογικό πίνακα, φαίνεται παντού. Το ντέρμπι όμως που ακολουθεί είναι με την Ομόνοια είναι μια χρυσή ευκαιρία για την Ανόρθωση.

Και αυτό γιατί πολύ απλά μια νίκη θα ανοίξει την ψαλίδα απ’ τους συνδιεκδικητές του τίτλου. Μια απόσταση 7 βαθμών απ’ τον δεύτερο φυσικά και είναι ανατρέψιμη αλλά την ίδια ώρα πρόκειται και για μεγάλη διαφορά που σου δίνει αβαντάζ.

Την ίδια ώρα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που αποκτάς είναι η ψυχολογία. Όταν ξέρεις πως για να σε φθάσουν οι άλλοι πρέπει να γκελάρεις τουλάχιστον τρεις φορές με ήττα μάλιστα τότε ναι έχεις το πλεονέκτημα σε όλους τους τομείς.

Στα υπόψιν για τη χρυσή ευκαιρία πρέπει να λάβουμε και το γεγονός πως η Ομόνοια κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί χωρίς τον Φαμπιάνο και αυτό σαφώς και είναι πλεονέκτημα για την «Κυρία».

Βέβαια η ουσία όλη κρύβεται στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του Τιμούρ Κετσπάγια. Πρέπει να μπουν σε ακόμη ένα ντέρμπι με συγκέντρωση και φυσικά πάθος. Αν «ματώσουν» και πάλι τη φανέλα τότε θα έρθει η νίκη και θα αρπάξει αυτή την χρυσή ευκαιρία απ’ τα μαλλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X