ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Χριστοφόρου για διαιτησία και ενίσχυση

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της «Κυρίας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ: «Ήταν από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που κερδίσαμε φέτος. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ η ΑΕΛ. Πιέσαμε λίγο περισσότερα στην επανάληψη, βρήκαμε ένα γκολ που αυτό αποδείχτηκε αρκετό για να κερδίσουμε. Ήταν μια σημαντική νίκη όμως το παιχνίδι με την ΑΕΛ ανήκει στο αρχείο. Πλέον βλέπουμε το παιχνίδι με την Ομόνοια 29Μ».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είχαμε την επιστροφή στην αποστολή των Ιωάννου και Κάργα. Σιγά σιγά η ομάδα γεμίζει».

Για τον Μακούν: «Μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις. Είναι σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής Βενεζουέλας».

Για τον Περέα: «Έχει προπονηθεί κανονικά και σήμερα. Αναμένουμε τα διαδικαστικά της εγγραφής. Αν ολοκληρωθούν σήμερα, θα είναι διαθέσιμος για αύριο».

Αν ενδιαφέρει ο Σαβίσεβιτς: «Δεν μπαίνουμε σε ονοματολογία. Ψάχνουμε ένα παίκτη στη μεσαία γραμμή, δεν έχουμε κάτι το προχωρημένο».

Για τη διαιτησία και τα παράπονα της ΑΕΛ: «Από την πρώτη στιγμή που κάναμε αναφορά, είχαμε ξεκαθαρίσει ότι η αναφορά μας δεν αφορούσε αποκλειστικά στο ότι αδικήθηκε η ομάδα, παρότι αδικήθηκε σε κάποιες φάσεις, αλλά στην όλη εικόνα. Η γενική εικόνα δεν αλλάζει και είναι ότι χρειάζεται να υπάρξει βελτίωση».

Για τα γεγονός ότι θα ανοίξουν μόνο τα δυο πέταλα στο ΓΣΠ με την Ομόνοια 29Μ: «Είναι απόφαση της Αστυνομίας η συγκεκριμένη για λόγους ασφαλείας».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση