ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Χωρίς Τορνίκε…

Δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση κόντρα στην ΕΝΠ

Στην Ανόρθωση αφήνουν ήδη πίσω τους την ήττα απ’ την ΑΕΛ, και βλέπουν τον επόμενο αγώνα κόντρα στην ΕΝΠ. Οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια δεν τα πήγαν καλά και όπως είπε και ο Γεωργιανός τεχνικός, η «Κυρία» πήρε αυτό που έδωσε, δηλαδή τίποτα. Το στοίχημα είναι στην επόμενη μέρα. Εκεί που πρέπει η Ανόρθωση να βγάλει αντίδραση.

Στον αγώνα όμως κόντρα στην ΕΝΠ η «Κυρία» θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός απ’ τους πλέον ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της. Οι εξετάσεις του Τορνίκε Οκριασβίλι έδειξαν ωστικό οίδημα στο γόνατο και αυτό σημαίνει πως ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα τον έχει στη διάθεση του.

Ασφαλώς η απουσία του Οκριασβίλι δημιουργεί ένα ζήτημα μιας και πρόκειται για τον πλέον ποιοτικό ποδοσφαιριστή της «Κυρίας» ο οποίος με μια του ενέργεια μπορεί να αλλάξει τη ροή όλου του αγώνα. Όμως η Ανόρθωση πρέπει να μάθει να ζει και χωρίς τον Τορνίκε.

Και πως μπορείς να αντικαταστήσεις τον Τορνίκε; Πρέπει όλοι όσοι αγωνίζονται να προσαρμοστούν και να δώσουν κάτι επιπλέον. Έχει την ποιότητα η «Κυρία» και μπορεί να καλύψει αυτό το κενό, και προς Θεού δεν λέμε πως αυτός που θα τον αντικαταστήσει στην ενδεκάδα θα κάνει ακριβώς ότι και ο Γεωργιανός. Ο Ελουντού δεν είναι Οκριασβίλι και δεν θα γίνει ποτέ, όπως ούτε και ο Χριστοφή. Αυτό που θα πρέπει να συμβεί είναι να εκμεταλλευτεί η ομάδα τα δυνατά στοιχεία του κάθε ποδοσφαιριστή και να πάρει πράγματα από αυτόν. Υπάρχει ποιότητα και μπορούν να καλύψουν το κενό του Τορνίκε, όμως θα πρέπει αυτό να το δούμε στο γήπεδο…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Κουλούρια..

Κουλούρια..

Σ' ένα παιγνίδι μη ποιοτικό ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση πήραν ισοπαλία που μοιάζει με αυτό που λέμε… μήτε κρύο μήτε ζέστη
24sports team
 |  ΑΠΟΕΛ