ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ξανά MVP ο Ράγιος

Σε έκπτωση η φανέλα του στην μπουτίκ

Τριπλή ενημέρωση από την Ανόρθωση για την ανάδειξη του Ρούμπεν Ράγιος ως πολυτιμότερου του αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο κόσμος ήταν αυτός που τον ανέδειξε σε ψηφοφορία που διενήργησε η εταιρεία, ενώ παίρνει τον τίτλο για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα.

Ένας φίλος της ομάδας που προέκυψε μετά από κλήρωση θα του δώσει το βραβείο, ενώ η φανέλα του θα παρέχεται με έκπτωση 15% στην μπουτίκ της ομάδας στη Λάρνακα.

Η ανακοίνωση:

«Ως ο Cablenet MVP, μέσα από τις ψήφους του κόσμου σε διαγωνισμό που ξεκίνησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα και έληξε σήμερα, αναδείχτηκε ο Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος θα παραλάβει το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Ο Gavriel Touloupis είναι ο τυχερός, που σχολίασε και αναδείχτηκε νικητής μετά από κλήρωση, που θα παραδώσει το βραβείο Cablenet MVP στον Ρούμπεν Ράγιος, μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του επόμενου εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Ομόνοια, την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου (18:00).

Η φανέλα του Rubén Rayos θα παρέχεται από το Κατάστημα Αναμνηστικών στην Λάρνακα με έκπτωση 15%, μέχρι και τη μέρα του αγώνα με την Ομόνοια».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X