ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Τρίτο σερί «clean sheet»

Η «Κυρία» αποκτάει αυτό που της έλειπε

Αντρέας Τζιακούρης

Αντρέας Τζιακούρης

Η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται στην Ανόρθωση και η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς με την χθεσινή της νίκη απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα κατάφερε για τρίτο σερί φιλικό παιχνίδι να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.  

Συγκεκριμένα, πριν από το χθεσινό προηγήθηκαν τα φιλικά κόντρα σε Ραντόμιακ και Δόξα εκεί που η «Κυρία» δεν σημείωσε ούτε αυτή κάποιο γκολ αλλά κατάφερε να κρατήσει και στις δύο περιπτώσεις το μηδέν παθητικό.

Το χθεσινό φιλικό απέναντι στο συγκρότημα του Σάββα Πουρσαϊτίδη ήταν το πρώτο νικηφόρο για τους «κυανόλευκους» και ο Σλοβένος τεχνικός βλέπει σιγά σιγά την ομάδα του να ανεβάζει στροφές.

Αν και το δείγμα είναι ακόμη μικρό η Βαρωσιώτικη ομάδα με τις προσθήκες και την δουλεία που έχει γίνει κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, φαίνεται να έχει βελτιώσει την περσινή χτυπητή της αδυναμία που παρουσίαζε στα μετόπισθεν.

Έτσι ο Μίλανιτς βλέπει με ικανοποιήσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας να αποκτάει μια σταθερότητα το οποίο ήταν και ο πρωταρχικός του στόχος όταν ήρθε στο «Αντώνης Καράς». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Γκαγιέγο/Respect

Γκαγιέγο/Respect

Κερδίζει τον σεβασμό ο Ισπανός κόουτς όχι μόνο για την αγωνιστική εικόνα...
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ