ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Το win-win situation και ο Λαμπρόπουλος...

Στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν τους αφήνει αδιάφορους η περίπτωση του Ελλαδίτη

Χάρης Χαρίτωνος

Το προ ημερών φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό Βασίλη Λαμπρόπουλο δεν ήρθε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στην επικαιρότητα της ομάδας. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει άριστα ο Τιμούρ Κετσπάγια, από την κοινή θητεία τους στην ΑΕΚ Αθηνών, πριν από κάποια χρόνια.

Ο Γεωργιανός τεχνικός θα επιθυμούσε την εκ νέου συνεργασία με τον Λαμπρόπουλο, αν το ευνοήσουν οι υπάρχουσες συνθήκες. Ο Λαμπρόπουλος ανήκει στην ισπανική Λα Κορούνια, αλλά αγωνίζεται με δανεισμό στην γερμανική Μπόχουμ, στο δεύτερο μισό της σεζόν, έχοντας μόνο μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Το μέλλον του εξαρτάται αποκλειστικά από την Λα Κορούνια, η οποία δεν έχει κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της για το αν σκοπεύει να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Αυτό το γεγονός θέλει να εκμεταλλευτεί η Ανόρθωση, αποκτώντας ένα έμπειρο κεντρικό αμυντικό, από όλες τις απόψεις.

Το ενδιαφέρον για τον Λαμπρόπουλο δείχνει και τις κατευθυντήριες γραμμές στο θέμα ενίσχυσης της ομάδας της Αμμοχώστου, ενόψει της νέας σεζόν. Με τις υποχρεώσεις να αυξάνονται, ελέω και των ευρωπαϊκών παιχνιδιών (εκτός απροόπτου θα εξασφαλίσει συμμετοχή), ο Κετσπάγια θέλει να «μπολιάσει» την Ανόρθωση με έμπειρους και φτασμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούν να ανταποκριθούν σε συνθήκες πρωταθλητισμού.

Αν θυμηθούμε τις παλαιότερες επιτυχίες της Ανόρθωσης σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο με τον Γεωργιανό στον πάγκο, το ρόστερ αποτελείτο από ένα κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών, που τα έδιναν όλα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τέλους. Κάτι ανάλογο θα επιχειρηθεί για τη σεζόν 2020-21. Ο Λαμπρόπουλος, ασφαλώς και θα έχει σημαίνοντα ρόλο σε όλο αυτό, εάν τελικά γίνει κάτοικος «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η αρχή ήδη έγινε με την απόκτηση των Ελουντού και Κορέια, για τους οποίους ο Κετσπάγια πιστεύει πως ταιριάζουν στο μακροπρόθεσμο πλάνο, που ετοιμάζει. Το κέρδος σε αμφότερες τις περιπτώσεις είναι πως και οι δύο ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι και γνωρίζουν άριστα την κυπριακή πραγματικότητα. Από την άλλη, οι δύο ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας κάνουν ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα τους. Ένα win-win situation και για τις δύο πλευρές…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X