ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Το θέμα είναι ο Ράγιος

Η «μπάλα» βρίσκεται στους ιατρούς

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Προσπαθούν στην Ανόρθωση να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο μήπως και προλάβει ο Ράγιος το ντέρμπι με την Ομόνοια. Ο Ισπανός σταρ, δύσκολα θα τα καταφέρει αφού το πρόβλημα που αντιμετωπίζει μειώνει τις ελπίδες ακόμη και για να ρισκάρει κανείς τη συμμετοχή του. Η περίπτωση του θα ξεκαθαριστεί μια και καλή σήμερα οπότε και οι ιατροί θα βγάλουν την τελική απόφαση τους μεταφέροντας την στον Τιμούρ Κετσπάγια.

Από κει και πέρα, στο ιατρικό ρεπορτάζ εμπλέκονται τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές πλην του Μαρκάσα ο οποίος θα κάνει καιρό να παίξει μπάλα.

Ο Λόρια ναι μεν δεν αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό ωστόσο όλες οι ενδείξεις τον φέρουν να βρίσκεται κανονικά κάτω από τα γκολ ποστ στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Ακολουθεί συντηρητική αγωγή ακριβώς για να τα καταφέρει και να δώσει έτσι το παρόν του.

Το πρόβλημα με τον Βργκτς, δεν είναι σοβαρό και ο ψηλός θα βρίσκεται κανονικά δίπλα από τον Σίντεφελντ ενώ και του Οκριασβίλι η περίπτωση δεν λογίζεται ως σοβαρή, συνεπώς θα είναι κανονικά στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια.

Το θέμα δηλαδή είναι ο Ράγιος και αν θα τα καταφέρει με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

 

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X