ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Το σωματείο έστειλε τη συμφωνία διαχείρισης

Η εταιρεία επεξεργάζεται την πρόταση

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Τα ανοικτά μέτωπα στην Ανόρθωση είναι πολλά και άκρως σημαντικά. Τίποτα όμως δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η εκκρεμότητα στο θέμα της συμφωνίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος μεταξύ σωματείου και εταιρείας.

Όπως ήταν γνωστό το σωματείο σε συνάρτηση με τους νομικούς του συμβούλους επεξεργαζόταν τις τελευταίες μέρες την τελική του πρόταση προς την εταιρεία με σκοπό οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Μάλιστα τη νύχτα της Τρίτης (23/5) κι αφού ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Ανόρθωσης με την Καρμιώτισσα, το σωματείο απέστειλε με κάθε επισημότητα την πρόταση του προς την εταιρεία.

Με τη σειρά της η εταιρεία μελετά την πρόταση κι αναμένεται η απάντηση της. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία τα οποία προβληματίζουν, ωστόσο θα πρέπει αυτά να μελετηθούν εις βάθος.

Πάντως απ’ τη μια το σωματείο θέλει να προβεί σε συμφωνία η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα θέσει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα ή τα συμφέροντα του και να υπάρχουν ασφαλιστικές δικλίδες, ενώ απ’ την άλλη η εταιρεία με τη σειρά της θέλει μια συμφωνία που θα της αφήνει περιθώρια για υψηλό μπάτζετ με σκοπό να πρωταγωνιστεί.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να υπογραφτεί οποιαδήποτε συμφωνία εάν δεν περάσει πρώτα από την έγκριση των Γενικών Συνελεύσεων. Αυτή την στιγμή η εταιρεία θα πρέπει να μελετήσει την πρόταση για να σταλεί την απάντηση της στο σωματείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Αμήν!!

Αμήν!!

Άμα έχει «Ανορθωσιάτικο δαίμονα»… θα έχει και θεό
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ