ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ξεκαθαρίζουν Σάντης και Πουλλαΐδης

Τα σημαντικά θέματα που θα συζητήσουν ο πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας»

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Νέο ραντεβού ανάμεσα σε Ανδρέα Σάντη και Χρήστο Πουλλαΐδη, καθώς οι δύο τους αναμένεται να βρεθούν κατά πάσα πιθανότητα το ερχόμενο Σάββατο, προκειμένου να συζητήσουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ανόρθωσης. Θυμίζουμε ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα, όμως αναβλήθηκε.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση των δυο ανδρών όπου στόχος είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» σε σχέση με τις εκκρεμότητες της φετινής χρονιάς αλλά και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της «Κυρίας».

Σάντης και Πουλλαΐδης είχαν συναντηθεί μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα «θέλω» τους και να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Από τότε η επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σχεδόν καθημερινή, ωστόσο το ερχόμενο Σάββατο οι δυο τους συμφώνησαν πως θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι με στόχο να υπάρξει «λευκός καπνός» για το διοικητικό μέλλον της ομάδας.

Το κύριο θέμα της συνάντησης είναι το μετοχικό πακέτο του Χρήστου Πουλλαΐδη. Ο Σάντης δήλωσε επίσημα ότι θέλει να αναλάβει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας μαζί με το συμβούλιο του και άλλους εξωδιοικητικούς παράγοντες κι επί αυτού αξιολογεί τα «θέλω» του Χρήστου Πουλλαΐδη προκειμένου να παραχωρήσει τις μετοχές. Επίσης αναμένεται να συζητηθούν και κάποια άλλα θέματα, όπως το κομμάτι των αποζημιώσεων αλλά και το ποσό που υπολείπεται για να καλυφθεί η φετινή χρονιά.

Επί της ουσίας στόχος των δυο πλευρών είναι το θέμα να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται προκειμένου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η ομάδα να προχωρήσει στην επόμενη μέρα και να εστιάσει στη νέα σεζόν. Ως εκ τούτου αν όλα πάνε καλά και πραγματοποιηθεί η συνάντηση, άπαντες στην Ανόρθωση θα γίνουν σοφότεροι σε σχέση με το μέλλον της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση