ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
21° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ανόρθωση: Το... «ρεφάρισμα» για Ρουσιά και η απόσταση με Αβραάμ

Λεπτομέρειες για δύο από τις πολλές μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας της Αμμοχώστου

Ανάρτηση στο twitter για δύο από τις πολλές ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις της Ανόρθωσης πραγματοποίησε ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος της ιστοσελίδας sportime.gr Αντώνης Τσιράκης.

Αυτές αφορούν τους Ονησίφορο Ρουσιά και Ανδρέα Αβραάμ. Για τον πρώτο αναφέρει πως μικρό προβάδισμα για την απόκτησή του έχει η Χάποελ Νοφ Χαγκαλίλ του Ισραήλ (δες ΕΔΩ), αν και στην Ανόρθωση τον θέλουν αρκετά. Είναι πιθανό η ομάδα της Αμμοχώστου να αυξήσει την προσφορά της και να αποσπάσει την υπογραφή του, όπως αναφέρει.

Όσον αφορά τον Ανδρέα Αβραάμ, τονίζει πως υπάρχει απόσταση ανάμεσα στην Ανόρθωση και στον ποδοσφαιριστή, η οποία με καλή θέληση και από τις δύο πλευρές μπορεί να γεφυρωθεί.

Αναλυτικά:

Ο Ονησίφορος Ρουσιάς, που έκανε μία πολύ καλή σεζόν με τον Ερμή Αραδίππου, ήταν ένα όνομα που έπαιξε και για εδώ. Υπήρξε ομάδα της ΣΛ1 που κατέθεσε και πρόταση, αλλά ήταν μικρή. Η καλύτερη είναι της Χάποελ Νοφ ΧαΓκαλίλ. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά με εκείνη της Ανόρθωσης πάντως.

Άμεσα αναμένονται οι τελικές εξελίξεις. Επειδή στην Ανόρθωση τον θέλουν αρκετά, είναι πιθανό στο παρά ένα να ρεφάρουν. Παρεμπιπτόντως, υπάρχει απόσταση με τον Ανδρέα Αβραάμ. Όχι τέτοια, όμως, που να μην καλύπτεται εάν δείξουν καλή θέληση και οι δύο πλευρές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση