ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Τον επόμενο τον θέλει «σκύλο»

Τα χαρακτηριστικά για τον δεύτερο μέσο που ακολουθεί τον Χουσμπάουερ

Χάρης Χαρίτωνος

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η Ανόρθωση με την απόκτηση του Γιόζεφ Χούσμπαουερ. Η ποιότητα και η εμπειρία του Τσέχου διεθνούς μέσου είναι ικανά να ανεβάσουν το επίπεδο του ρόστερ με ουσιαστικό τρόπο.

Ο Χουσμπάουερ έρχεται στο νησί μας την ερχόμενη Παρασκευή για τα διαδικαστικά και για τις υπογραφές των συμβολαίων. Αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζουν στην ομάδα της Αμμοχώστου, τότε ο Τσέχος θα πάει στις Πλάτρες για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να πιάσει άμεσα δουλειά.

Τον Χουσμπάουερ, ο Γεωργιανός τεχνικός τον υπολογίζει για την θέση του επιτελικού μέσου, παρόλο που δεν είναι η φυσική θέση του Τσέχου. Αναμένεται πως θα είναι βασικός και αναντικατάστατος στο πλάνο του ως αντί-Ράγιος. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία, τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και ως κεντρικός. Ένας «τζόκερ» πολυτελείας εντός αγωνιστικού χώρου, δηλαδή...

Το ερώτημα που πλανάται στον αέρα είναι ποιος θα είναι ο επόμενος, μετά τον πρώην ποδοσφαιριστή των Δυνάμο Δρέσδης και Σλάβια Πράγας, μεταξύ άλλων. Είναι ένα θέμα, όπου χρήζει μιας ανάλυσης.

Αυτό που έχουμε μάθει είναι πως ο Τιμούρ Κετσπάγια θα προτιμούσε έναν πιο αμυντικογενή ποδοσφαιριστή στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όπου θα μπορεί να δημιουργεί μεν, αλλά και να μαρκάρει δε. Για να σας το κάνουμε πιο λιανά, θέλει έναν ποδοσφαιριστή που να πλησιάζει στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Κωστάκη Αρτυματά και γιατί όχι να τα ξεπερνά αυτά.

Όταν έρθει και αυτός που σας είπαμε πιο πάνω, τότε η ομάδα της Αμμοχώστου θα γίνει πανίσχυρη στην μεσαία γραμμή, ενόψει των νέων προκλήσεων που είναι επί θύραις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X