ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Παρούτης με παρόν και μέλλον

Από την αποτυχημένη σεζόν βγήκε και ένα καλό... ο Δανιήλ Παρούτης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Χωρίς καμία αμφιβολία η φετινή χρονιά ήταν μια μεγάλη αποτυχία για την Ανόρθωση, με την ομάδα να μένει νωρίς εκτός στόχων, να βρίσκεται στο β’ γκρουπ και ταυτόχρονα να έχει αποκλειστεί στο Κύπελλο από ομάδα που διαβαθμίστηκε στη Β’ Κατηγορία.

Μέσα σε όλα αυτά το μόνο θετικό στοιχείο που προέκυψε ήταν η αγωνιστική παρουσία του Δανιήλ Παρούτη, που επιτέλους πήρε τις ευκαιρίες που άξιζε.

Ο Κύπριος δεξιός ακραίος επιθετικός φέτος πραγματοποίησε μία πολύ καλή χρονιά, παίρνοντας απ’ τα «μαλλιά» τις ευκαιρίες, αποδεικνύοντας πως έχει τις ικανότητες να δώσει σημαντικές βοήθειες και να αποτελέσει ένα από τα βαρόμετρα στον τομέα της επίθεσης.

Ανόρθωση: Μεταγραφή νούμερο πέντε!, 24Sports & News - mobile

Στη φετινή σεζόν ο Κύπριος άσος κατέγραψε σύνολο 25 συμμετοχές, πέτυχε δύο γκολ και έδωσε πέντε ασίστ, ξεπροβάλλοντας τις αρετές του.

Ο Παρούτης διατηρεί συμβόλαιο με την Ανόρθωση μέχρι το 2024, με άπαντες στην ομάδα της Αμμοχώστου να είναι ικανοποιημένοι από τη φετινή του παρουσία. 

Φυσικά το σημαντικό είναι ο Παρούτης να πάρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και να μην παραγκωνιστεί από τον νέο προπονητή της Ανόρθωσης, παίρνοντας μία θέση στον πάγκο. Αντιθέτως πρέπει να στηριχθεί, παίρνοντας τα λεπτά που έδειξε ότι αξίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Αμήν!!

Αμήν!!

Άμα έχει «Ανορθωσιάτικο δαίμονα»… θα έχει και θεό
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ