ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Το καλύτερο δώρο γενεθλίων είναι το «διπλό»!

Η «Κυρία» κλείνει σήμερα 113 χρόνια ζωής και θέλει επιστροφή στις νίκες

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Η Ανόρθωση αντιμετωπίζει σήμερα στο «Αμμόχωστος» την ΑΕΖ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχει ως μοναδικό στόχο το «διπλό» ανήμερα των γενεθλίων της, που αν το καταφέρει θα είναι το καλύτερο δώρο στον κόσμο της.

Άπαντες στην «Κυρία» θέλουν να δουν σήμερα την ομάδα να επιστρέφει σε καλές εμφανίσεις και στις νίκες για να επιστρέψουν και τα χαμόγελα στο «μπλε» στρατόπεδο.

Ο Ντάβιντ Γκαγιέγο μετά την ήττα από τη Δόξα είχε δύο μέρες για να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας και να αλλάξει τη ψυχολογία ως προς το καλύτερο. Ταυτόχρονα προσπάθησε να δουλέψει στα σημεία που χρειάζεται βελτίωση η Ανόρθωση για να την παρουσιάσει σήμερα αλλαγμένη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ισπανός κόουτς δεν υπολογίζει τους τραυματίες Γκερέρο και Καστέλ, όπως και τον τιμωρημένο Μαρμούκ. Επιστρέφουν στην αποστολή οι Αρμπολέδα, Τεχέρα, Ιωάννου και Περέα.

Όσον αφορά την εντεκάδα αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές. Στο τέρμα θα επιστρέψει ο Αρμπολέδα, στα στόπερ θα είναι ο Κάργας και ένας εκ των Κορρέα και Μακούν, αριστερά θα είναι ο Κορέια και δεξιά ο Ουαγκέ. Στο κέντρο θα είναι οι Τεχέρα και Τιουνέ, ενώ πίσω από τον επιθετικό προκρίνεται ο Ουαρίς. Αριστερά θα είναι ο Τσίκο και δεξιά ο Φερέιρα, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Γκασαμά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση