ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Το επικοινωνιακό...το έχει

Διαβασμένος και ενθουσιασμένος ο νέος προπονητής της «Κυρίας»

Η Ανόρθωση παρουσίασε νωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου τον νέο προπονητή της ομάδας, τον Ισπανό Σίσκο Μουνιόθ, ο οποίος έχει πιάσει ήδη δουλειά στο «Αντώνης Καράς».

Ο 42χρονος τεχνικός απάντησε με καλή διάθεση σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν, δείχνοντας τις πολύ καλές επικοινωνιακές του ικανότητες. Γενικά, ο Μουνιόθ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου, με τον ενθουσιασμό του να είναι έκδηλος για αυτή τη νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα.

Τόνισε ότι ξέρει σε ποια ομάδα ήρθε ενώ έκανε ξεχωριστό κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια. Όπως σημείωσε, είναι ένας προπονητής με τη νοοτροπία του νικητή, στοιχείο το οποίο θέλει να μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές. Δήλωσε επίσης ικανοποιημένος από το υλικό που έχει στη διάθεση του, σημειώνοντας ότι υπάρχει η απαιτούμενη ποιότητα στην επίθεση.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίηση για την προσοχή που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές στις πρώτες προπονήσεις υπό τις οδηγίες του. Εξέφρασε την αισιοδοξία ότι αν συνεχιστεί αυτό το σκηνικό τότε πολύ σύντομα θα αρχίσει η ομάδα να παίρνει το στίγμα του.

Ανέφερε επίσης ότι το αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-3-3 σημειώνοντας ωστόσο ότι μπορεί να επιλέξει κι άλλους σχηματισμούς καθώς υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να τους εξυπηρετήσουν.

Γενικά, ο κ. Μουνιόθ παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένος γύρω από όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση. Ξέρει πολύ καλά που έχει έρθει και αναγνωρίζει τις δυσκολίες αλλά και τις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση