ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» μπορεί να περιμένει

Τέσσερις μήνες χωρίς αγώνα στο εν λόγω γήπεδο συμπληρώνονται

Η επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις φέρνει την «Μεγάλη Κυρία» να αγωνίζεται γι’ άλλη μια φορά μακριά από την έδρα της καθώς η ακίδα έχει στραφεί στο «Τάσος Μάρκου» και την αναμέτρηση με την ΕΝΠ.

Η αναβολή του αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Απόλλωνα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το χρονικό διάστημα γι’ αντάμωμα

Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν κατάφερε πέρσι σε τρεις επισκέψεις στην έδρα των «βυσινί» να πανηγυρίσει νίκη, με πολύ διαφορετικές βέβαια συνθήκες από τις φετινές, ευελπιστώντας ότι την ερχόμενη Κυριακή θα καρπωθεί το τρίποντο.

Οι φίλοι της Ανόρθωσης θα κάνουν υπομονή άλλην μια εβδομάδα προκειμένου να δουν την ομάδα του να αγωνίζεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», εκεί όπου βρέθηκαν για τελευταία φορά στις 5 Μαϊου 2019 αντιμετωπίζοντας την Πάφο FC για το δεύτερο γύρο του περσινού μαραθωνίου.

Η αναβολή του αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Απόλλωνα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το χρονικό διάστημα γι’ αντάμωμα στην έδρα των κυανολεύκων της Αμμοχώστου εκεί όπου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έγιναν βελτιωτικά έργα.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα χρειαστεί αρκετή δουλειά ώστε το «Αντώνης Παπαδόπουλος» να εξελιχθεί ξανά σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς το πλήθος νεαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών δεν έχουν πάρει ακόμη γεύση από το γήπεδο όπου θα αγωνιστούν περισσότερες φορές φέτος.

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια σαφώς και αποτελεί γνώριμο λημέρι με τον Γεωργιανό τεχνικό να γνωρίζει πολύ καλά τη δυναμική η οποία μπορεί να αναπτυχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X