ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Τίποτα…

Η εικόνα της «Κυρίας» αποτυπώνεται στις δηλώσεις Τιμούρ και «Σίφο»

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το κακό της πρόσωπο παρουσίασε χθες στο Τσίρειο στάδιο η Ανόρθωση και η ήττα από την ΑΕΛ ήρθε σαν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Μία ήττα που έριξε την «Μεγάλη Κυρία» από την κορυφή, αφού μειονεκτεί στην ισοβαθμία με τον Απόλλωνα.

Αυτό που φέρνει μεγαλύτερο προβληματισμό, ήταν το γεγονός ότι η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε σε ένα δύσκολο παιχνίδι και έχασε την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω. Κάτι που επισήμανε άλλωστε και ο Γκόρντον Σίντεφελντ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. (δες εδώ)

Από την πλευρά του ο Τιμούρ Κετσπάγια τόνισε ότι δεν έδωσαν τίποτα, για αυτό δεν πήραν κάτι από το παιχνίδι. (δες εδώ) Και για να μπορείς να ελπίζεις σε κέρδος, θα πρέπει να μοχθήσεις μέσα στο γήπεδο.

Επί της ουσίας, η Ανόρθωση υστέρησε στο δημιουργικό κομμάτι και δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία της ΑΕΛ, εκτός από κάποιες μεμονωμένες στιγμές.

Ο Ντορ Μίχα, που ήρθε για να επωμισθεί τον ρόλο του οργανωτή, υστέρησε και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του. Αλλά και γενικά η επιθετική γραμμή δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις συνθήκες του αγώνα και δικαιολογημένα θα υποστηρίζει κάποιος ότι η ομάδα επηρεάστηκε από την απουσία του Οκριασβίλι και την ανετοιμότητα του Κβιλιτάια.

Όπως και να ‘χει, αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να εκλάβουν όλοι σαν ένα μεγάλο μάθημα για την συνέχεια και να δουλέψουν στις αδυναμίες που έβγαλε η ομάδα. Διότι, με τέτοιες εικόνες, θα είναι δύσκολο η Ανόρθωση να παραμείνει στην κορυφή με το τέλος του πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Κουλούρια..

Κουλούρια..

Σ' ένα παιγνίδι μη ποιοτικό ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση πήραν ισοπαλία που μοιάζει με αυτό που λέμε… μήτε κρύο μήτε ζέστη
24sports team
 |  ΑΠΟΕΛ