ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: «Την Κυριακή «ντύνουμε» το Δασάκι στα μπλε!»

Κάλεσμα της «Κυρίας» στους οπαδούς της

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση καλεί τον κόσμο της να βρεθεί τη Κυριακή στο Δασάκι της Άχνας για να στηρίξει και να ωθήσει την ομάδα προς τη νίκη.

Αναλυτικά:

«Ανορθωσιάτη, Ανορθωσιάτισσα, μετά την επικράτηση στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι, ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, με αντίπαλο αυτή την φορά τον Εθνικό Άχνας.

Όπως έχει φανεί μέχρι στιγμής, κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, ούτε κερδίζεται χωρίς προσπάθεια και μπόλικο ιδρώτα μέσα στο γήπεδο. Αυτή την εβδομάδα, καλούμαστε να αγωνιστούμε σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά αποτελεί μια δύσκολη έδρα για την ομάδα μας και το έργο μας για βαθμολογικό κέρδος δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Πέρα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών λοιπόν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα χρειαστεί και η απαιτούμενη και δυναμική στήριξη από τον κόσμο της Ανόρθωσης. Καλούμε λοιπόν τους οπαδούς της «Μεγάλης Κυρίας» όπως δώσουν το βροντερό παρών τους στο Δασάκι το απόγευμα της Κυριακής, με σκοπό να σπρώξουν το καλοκουρδισμένο σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια σε μια ακόμη νίκη, η οποία θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του μεγάλου μας στόχου.

Την Κυριακή «ντύνουμε» το Δασάκι στα μπλε-φεύγουμε με το «διπλό»!».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X