ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: «Τιμούρ» η πολεμική ιαχή

Ο Γεωργιανός τεχνικός γνώρισε την αποθέωση μετά την νίκη επί της Πάφος FC

Ο άνθρωπος ο οποίος λατρεύτηκε όσο κανείς άλλος στη σύγχρονη ιστορία της Ανόρθωσης επέστρεψε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με το φοίνικα στο στήθος, οδηγώντας την ομάδα της Αμμοχώστου στην πρώτη εντός έδρας επικράτηση μετά την 15η Απριλίου 2019 μετά από την καλύτερη φετινή εμφάνιση. Απέναντι σε έναν αντίπαλο με ιδιαίτερες ποιοτικές μονάδες, ο Τιμούρ Κετσπάγια κατάρτησε ένα πλάνο το οποίο περιόρισε τον Άνταμ Νέμετς, τον Τζέισον Πάντσεον και τον Μπακαρί Σακό και ταυτόχρονα εκμεταλλεύτηκε τις αρετές των Ρούμπεν Ράγιο και Τορνίκε Οκριασβίλι οι οποίοι ήταν πρωταγωνιστές στο δημιουργικό κομμάτι.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Κυριάκου Χριστοδούλου, πάνω από πέντε χιλιάδες φίλοι της «Μεγάλης Κυρίας» αποθέωσαν τους πρωταγωνιστές με την ιαχή «Τιμούρ, Τιμούρ» να δονεί το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να επαναφέρει στη μνήμη σκηνές από το ένδοξο παρελθόν. Πέραν από το θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Γεωργιανού τεχνικού το έκανε να φαίνεται εύκολο μιας και ο αντίπαλος δεν κατέγραψε ούτε μια (!) τελική προσπάθεια στο στόχο σε αντιθεση με την Ανόρθωση η οποία είχε ευκαιρίες για τρίτο γκολ, κατά κύριο λόγο με τον με Ρενάτο Μαργκάσα.

Πάνω από πέντε χιλιάδες φίλοι της «Μεγάλης Κυρίας» αποθέωσαν τους πρωταγωνιστές

Με εφτά βαθμούς σε τρεις αγώνες, η ομάδα της Αμμοχώστου σκαρφάλωσε στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας ισοβαθμώντας με ΑΕΛ και Εθνικό Άχνας, αρχίζοντας όμως να αναπτύσσει μια δυναμική η οποία φέρνει και τον κόσμο πιο κοντά. Η ακίδα έχει ήδη στραφεί στο ντέρμπι της 2ης Οκτωβρίου κόντρα στον Απόλλωνα και πάλι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τον Τιμούρ Κετσπάγια να καλείται να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση με άλλο ένα στείρο Σαββατοκυρίακο από αγωνιστικής πλευράς, να αχνοφαίνεται.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X