ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Θέλει χρόνο ο Γκερέρο

Τα δεδομένα με τον Ισπανό

Μπορεί η Ανόρθωση να μην κατάφερε να πάρει το ζητούμενο κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, όμως η εμφάνιση της κυρίως στο πρώτο μέρος άφησε ενθαρρυντικά μηνύματα και θύμισε την ομάδα που συνηθίσαμε στο ξεκίνημα της σεζόν. Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Αμμοχώστου είχε ξανά αρκετές απουσίες, κατάφερε να κάνει ένα σχετικά καλό παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο.

Οι απώλειες παιχτών είναι κα΄τι με το οποίο έμαθε να ζει ο Γκαγιέγο, όμως φυσικό είναι να θέλει όσους περισσότερους παίχτες διαθέσιμους για την πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε φέτος με την «Κυρία», αλλά ταλαιπωρήθηκε επίσης από πολλούς τραυματισμούς είναι ο Μιγκέλ Γκερέρο.

Ο Ισπανός είναι παροπλισμένος αυτή την περίοδο αλλά δουλεύει για την επιστροφή του. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής ακόμη δεν έχει καταφέρει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και ακολουθεί ειδική θεραπεία.

Χρειάζεται ακόμη χρόνο, αλλά ο τραυματισμός του είναι τέτοιος που δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Το καλό σενάριο λέει ότι σε δύο  εβδομάδες θα μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, όμως υπάρχει και το κακό σενάριο με πιθανή ένταξή τους στις τέσσερις εβδομάδες.

Οι πάντες ευελπιστούν ότι ο Γκερέρο θα τεθεί σύντομα στη διάθεση του Γκαγέγο, έτσι ώστε να δώσει ώθηση στο υπόλοιπο σύνολο που προσπαθεί για διακρίση μέσω των εγχώριων διοργανώσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση