ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: «Θέλει Λαμπρόπουλο ο Τιμούρ»

Αναφορά και στο μέλλον του Σίλντενφελντ

Η ελλαδική ιστοσελίδα sportime.gr κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Τιμούρ Κετσπάγια και της Ανόρθωσης για τον Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ Αθηνών Βασίλη Λαμπρόπουλο, τον οποίο είχε και σαν ποδοσφαιριστή στην ομάδα πριν από κάποια χρόνια.

Το συμβόλαιο του Ελλαδίτη λήγει τον ερχόμενο Μάιο με την ελληνική ομάδα. Ο Κετσπάγια εκτιμά ιδιαίτερα τις δυνατότητες του και μπορεί να τον χρησιμοποιήσει και σε διάφορες άλλες θέσεις πέρα από το κέντρο της άμυνας.

Στο ίδιο δημοσίευμα, γίνεται λόγος πως ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν πρόκειται να ανανεώσει με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να επαναφέρει τηνΑνόρθωση στις παλιότερες στιγμές δόξες, αλλά τα πράγματα δε βαίνουν καλώς.

Σύμφωνα μάλιστα με την στήλη «Agent Greek» της έντυπης έκδοσης του Sportime, ο Κετσπάγια προσπαθεί να φέρει στην Κύπρο τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά: «Να πάει και να μην γυρίσει η χρονιά φέτος στην Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέστρεψε στον πάγκο της μετά από μία σχεδόν 10ετία με στόχο να την κάνει «Κυρία» ξανά.

Ο Ντουγκλάο έχει «τελειώσει», ο Σίλντεφλεντ δεν πρόκειται να ανανεώσει και ο «καραφλός» έχει στην ατζέντα του, τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. «Πουλέν» του στο διάστημα της συνεργασίας τους στην ΑΕΚ.  Ζητάει, όμως, πολλά…».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X