ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Θα είναι μαζεμένες

Πλησιάζουν οι ανακοινώσεις στην ομάδα της Αμμοχώστου

Θέμα χρόνου είναι να «σκάσουν» νέες ανακοινώσεις για απόκτηση ποδοσφαιριστών στην Ανόρθωση. Οι διεργασίες στο στρατόπεδο της «Κυρίας» έχουν εντατικοποιηθεί τα τελευταία 24ωρα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει εξέλιξη.

Ο Νεόφυτος Λάρκου βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές, στους οποίους μάλιστα έχουν σταλεί και συγκεκριμένες προτάσεις. Ένας από αυτούς είναι και ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός Έλντερ Φερέιρα.

Θυμίζουμε ότι οι μεταγραφικές προτεραιότητες που έχουν τεθεί από τον Νεόφυτο Λάρκου είναι η ενίσχυση της άμυνας με δυο στόπερ, η απόκτηση δυο ακραίων αλλά και δυο σέντερ φορ.

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τη σεζόν θα ξεκινήσει τη μεθεπόμενη Πέμπτη 7 Ιουλίου. Σίγουρα δεν θα συμπληρωθεί το ρόστερ 100% μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν μεταγραφές μέχρι την επίσημη «πρώτη».

Από τη στιγμή που οι επαφές με κάποιους παίκτες είναι σε προχωρημένο στάδιο, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μαζεμένες ανακοινώσεις στην ομάδα της Αμμοχώστου το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση