ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Τεστ για τα χαφ

Το σημερινό φιλικό είναι μια καλή ευκαιρία για τους αντί- Ράγιος και Μαρκάσα

Εβδομάδα εθνικών ομάδων αυτή που διανύουμε και στις περισσότερες ομάδες έχουν «αδειάσει» τα προπονητικά κέντρα, έτσι και στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης οι οποίοι απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων με το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα είναι οι Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου με την Εθνική μας ομάδα, ο Μίχαλ Ντούρις με την Εθνική Σλοβακίας και οι Γκιόργκι Λόρια και Μουρτάζ Νταουσβίλι, με την Εθνική Γεωργίας.

Το τεχνικό τιμ της «Κυρίας» θέλοντας να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση και αγωνιστική δράση, έχουν προγραμματίσει φιλική αναμέτρηση με το Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ξυλοτύμπου (ΠΟΞ).

Το συγκεκριμένο φιλικό θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15:00 μ.μ στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ο Γεωργιανός τεχνικός έδειξε και στην προηγούμενη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήνει την ομάδα σε αγωνιστική απραξία.

Μέσα από τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις δίνεται η εύκαιρα στο προπονητή να δοκιμάσει πρόσωπα και σχηματισμούς που μέχρι τώρα δεν είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός των φιλικών αναμετρήσεων.

Σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές είδαμε ότι ο τεχνικός της «Κυρίας» δεν αρέσκεται να αλλάζει ευκολά πρόσωπα στην ενδεκάδα και να προβαίνει σε πειραματισμούς, πέραν από έκτακτες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα τραυματισμοί.

Αυτή την χρονική στιγμή στο κυανόλευκο στρατόπεδο υπάρχουν οι τραυματισμοί των Μαρκάσα και Ράγιος, δυο από τα βασικότερα γρανάζια του φετινού συνόλου. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι δυο, θα προλάβουν την ερχομένη αναμέτρηση με τον Εθνικό, ωστόσο ο Τιμούρ θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς αυτούς.

Έτσι το σημερινό φιλικό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις κατάλληλες δοκιμές. Μέσα απ’ αυτό ίσως ο Τιμούρ να κάνει πράξη όλα αυτά που σκέφτεται σχετικά με τις απουσίες των δύο μεγάλων απόντων, εάν και εφόσον απουσιάσουν αφού οι πιθανότητες είναι μαζί τους, ιδιαίτερα του Μαρκάσα που όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Εθνικό.

Επιπρόσθετα θα δοθεί η εύκαιρα και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει χρόνο συμμέτοχης, να αγωνιστούν και να δείξουν ότι μπορούν να πάρουν μια ευκαιρία.

Δεν είναι απίθανο ο Τιμούρ Κετσπάγια να δοκιμάσει και πράγματα τα οποία δεν μας έχει συνηθίζει, ούτως ώστε να είναι προετοιμασμένος τόσο ο ίδιος όσο και ποδοσφαιριστές του για κάθε ενδεχόμενο στην πορεία του φετινού μαραθωνίου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X