ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Τελικά μόνο αυτή θα παίξει

Όπως ήρθαν τα πράγματα με τους Ευρωπαίους μας, δεν παίζει κανείς

Το μυαλό όλων στην Ανόρθωση είναι ασφαλώς στον αγώνα με τη Βασιλεία, αφού κρίνεται ουσιαστικά η ευρωπαϊκή της προοπτική όμως αμέσως μετά το τσιπάκι θα πρέπει να γυρίσει στο «Δασάκι» αφού την Κυριακή(27/9) θα παίξει εκεί με τον Εθνικό.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως η «Μεγάλη Κυρία» είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί την Κύπρο στην Ευρώπη και θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο.

Η Ομόνοια είχε το δικαίωμα να ζητήσει αναβολή βάσει προκήρυξης, κάτι που βόλεψε και τον Απόλλωνα αφού είναι ο προσεχής αντίπαλός της. Ασφαλώς και δε θα ήθελε να έχει στο ενδιάμεσο τρίτου γύρου και play offs ένα ντέρμπι με την Ομόνοια.

Πλέον και ο ΑΠΟΕΛ θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, αφού το παιχνίδι με τη Δόξα μεταφέρεται στα προσεχώς. Αιτία, σύμφωνα με το τι ανακοίνωση η ΚΟΠ, το γεγονός πως το ΓΣΠ θα πρέπει να ετοιμαστεί για τη συμμετοχή της Ομόνοιας στο Champions League και το θέλουν δυο μέρες πριν.

Σε κάθε περίπτωση προκύπτει πως η Ανόρθωση είναι η μοναδική που θα έχει διπλό ταμπλό αυτή τη βδομάδα και ίσως τριπλό αν τα καταφέρει στην Ελβετία να προκριθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση