ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Τα χώνουν στη Σαλαμίνα οι μαχητές

Για τη μη αποδοχή των «ερυθρόλευκων» για τη μετάθεση του αγώνα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και τη μη αποδοχή των «ερυθρόλευκων» για μετάθεση του μεταξύ τους αγώνα.

Αναλυτικά:

«Το ότι δεν έχουμε κοινά το γνωρίζαμε από την μέρα που γεννηθήκαμε. Το γεγονός ότι σε όλα τα θέματα που συμβαίνουν και αφορούν τις δυο ομάδες πάντα βρίσκεστε απέναντι πάλι το ξέραμε. Το ότι όμως θα βάζετε κάποια άλλα συμφέροντα πάνω από την απλή μεταφορά ενός ποδοσφαιρικού αγώνα για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του κόσμου που θα επιθυμούσε να παρευρεθεί σε μιαν εκδήλωση για την πόλη του, δεν πιστεύαμε ότι θα γίνει.

Τι να λέμε όμως για αυτούς που μας βρίζουν και σκίζουν τα καλσόν τους σε κάθε μεταξύ μας αγώνα, τι να λέμε γι' αυτούς που κάνουν φιλικούς αγώνες με τους απέναντι, τι να λέμε για αυτούς που ήταν απλοί κομπάρσοι στην Αμμόχωστο. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου δεν έχει την ανάγκη κανενός, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι η Ιστορία και η ζωντανή πνοή της πόλης, η Ανόρθωσις είναι η ίδια η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ. Έχει ο καιρός γυρίσματα για όλους και ξέρετε τι σημαίνει η Ανόρθωσις και πόσο έτοιμος είναι ο κόσμος της να την υποστηρίξει με όλο του το είναι για τα ιδανικά που την πρεσβεύουν. Στο επανιδείν.

Υ.Γ. Το '48 δεν ήταν η αρχή σας αλλά το τέλος από την μεγαλύτερη ιδέα του νησιού.

ΥΓ.2 Η εικόνα είναι από μεταξύ μας αγώνα γιατί εμείς ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση