ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Τα τρία «θέλω» του Τιμούρ

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Γεωργιανού

Σάββας Λαζανιάς

Σε κινήσεις που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας προσβλέπει ο Τιμούρ Κετσπάγια στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Γεωργιανός προπονητής άρχισε ήδη να περνά από το μικροσκόπιο διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Ο προπονητής της «Κυρίας» έχει θέσει τρεις μεταγραφικές προτεραιότητες. Η πρώτη αφορά την απόκτηση ενός σύγχρονου οκταριού, δηλαδή ενός ποδοσφαιριστή «box to box» ο οποίος θα μπορεί να κόψει, να μαρκάρει και να δημιουργεί παιχνίδι.

Προτεραιότητα του Τιμούρ αποτελεί επίσης και η απόκτηση ενός δεκαριού καθώς όπως όλα δείχνουν ο Ράγιος (δες ΕΔΩ) δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου. Στόχος του Κετσπάγια είναι να φέρει στην Ανόρθωση ένα ποιοτικό και γκολτσή επιτελικό μέσο σε καλή ηλικία, ο οποίος θα κάνει τους φίλους της Ανόρθωσης να ξεχάσουν πολύ γρήγορα τον Ράγιος.

Ο Γεωργιανός θα ψάξει να ενισχύσει την ομάδα του και στη γραμμή κρούσης, αναζητώντας ένα σέντερ φορ ο οποίος θα έχει το εύκολο γκολ και θα μπορεί να συνεισφέρει περισσότερο σε αυτόν τον τομέα από τους επιθετικούς που βρίσκονται στο ρόστερ.

Ο Κετσπάγια έχει τοποθετήσει πάρα πολύ ψηλά τον πήχη για την ενίσχυση σε αυτές τις τρεις συγκεκριμένες θέσεις, στοχεύοντας να φέρει στην ομάδα παίκτες οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά και θα ανεβάσουν παράλληλα τον ανταγωνισμό.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X