ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Τα «Si» και τα «No» του Ράγιος

Είναι μια υπόθεση πολύπλοκη και δεν έχει μια οπτική

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Το πιο «καυτό» όνομα του «μένω-φεύγω» στην Ανόρθωση δεν είναι άλλο από τον Ρούβεν Ράγιος και ήδη στη γλώσσα του παραδοσιακού τύπου θα λέγαμε πως «χύθηκε πολύ μελάνι». Αν θέλετε να το κάνουμε σύγχρονο «μούδιασαν αρκετά δάκτυλα σε πληκτρολόγια».

Η «μηδενική βάση» άνοιξε τα κεφάλαια του θέματος που δεν ήθελαν οι πλευρές. Αν «έγραφε» 25 τότε το +1 θα κάλυπτε την Ανόρθωση και το ποσό τον παίκτη

Γιατί όμως είναι σύνθετο ένα θέμα που αφορά στον MVP του πρωταθλήματος; Σχετίζεται με εκείνες τις δυο συμμετοχές που δεν πρόλαβε να κάνει ποτέ. Η «μηδενική βάση» άνοιξε τα κεφάλαια του θέματος που δεν ήθελαν οι πλευρές. Αν «έγραφε» 25 τότε το +1 θα κάλυπτε την Ανόρθωση και το ποσό τον παίκτη. Η πληροφόρηση αναφέρει πως στο τέλος θα βρεθεί η φόρμουλα για να μείνει αλλά ας δούμε τα υπέρ και τα κατά των δυο σεναρίων.

Si

-Τα νούμερα δε μιλούν απλώς, «φωνάζουν». Έπαιξε σε 21 αγώνες πρωταθλήματος και είχε εμπλοκή σε 20 γκολ (14 έβαλε, έξι μοίρασε). Νούμερα που δεν βρίσκεις ακόμα και σε σέντερ φορ πλην Τρίσκο.

-Με τέτοια σεζόν, έχει κάθε δικαίωμα να θεωρεί πως αξίζει όχι μόνο τα ίδια λεφτά αλλά ακόμα και περισσότερα. Δεν είναι ψέμα πως οι παίκτες «πουλάνε» τα νούμερά τους.

-Είναι από τους αρχηγούς στην ομάδα και ήδη έχει τέσσερα χρόνια παρουσίας. Κανείς δεν έχει παραπάνω.

-Όταν μπορούσε να φύγει στις στραβές μέρες, έμεινε και ηγήθηκε της προσπάθειας. Αυτά εκτιμώνται όταν γίνονται.

-Περί της ηλικίας (34 σε ένα μήνα), η διαφορά που έκανε από τα 33 στα 34 σε σχέση με ένα χρόνο πριν μετρά υπέρ του.

No

-Σίγουρα το σημαντικότερο αφορά στην ηλικία γιατί αυτό μετρά στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Δυστυχώς, προέκυψαν και πέντε τουλάχιστον μήνες αποχή που καλό δεν το λες.

-Είναι από τα πολύ βαριά συμβόλαια που στην μετά covid-19 εποχή δεν τα βρίσκεις εύκολα στην αγορά. Ακόμα και στη μειωμένη τους εκδοχή.

-Τα νούμερα είναι άκρως εντυπωσιακά αλλά προοδευτικά μέσα στη σεζόν η απόδοσή του έπεσε. Από τις 6/1/2020 σε εννιά συμμετοχές είχε μια ασσίστ. Σκέφτεσαι αν παίζει ρόλο η ηλικία σε αυτό.

-Το ενδεχόμενο ο προπονητής να θέλει και άλλου τύπου ποδοσφαιριστή για τη θέση που παίζει ρόλο και στο οικονομικό.

Η σούμα με τα «συν» και τα «πλην» μοιάζει να είναι υπέρ του Ισπανού κυρίως για λόγους συνέχειας της ομάδας και του καλού κλίματος που υπάρχει στο φετινό ρόστερ. Προφανώς με ένα συμβόλαιο που θα τον ικανοποιεί αλλά θα του δίνει και τα κίνητρα που είχε φέτος (λέγε με +1) ώστε να το ανανεώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X