ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Τα κρίσιμα 24ώρα, η εισφορά Πουλλαΐδη και οι ενέργειες της διοίκησης!

Τι γίνεται με τα κριτήρια...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Αγώνα δρόμου κάνουν στην Ανόρθωση σχετικά με τα κριτήρια Μαρτίου, καθώς γίνονται προσπάθειες για να μαζευτεί το ποσό που χρειάζεται ούτως ώστε η ομάδα να αποφύγει σοβαρές κυρώσεις που αφορούν αφαίρεση έξι βαθμών και επιβολή εμπάργκο.

Επί αυτού ο Χρήστος Πουλλαΐδης είχε δηλώσει στην εκλογική συνέλευση του σωματείου πως θα έβαλε ένα σημαντικό ποσό για τα κριτήρια, πράγμα που θα κάνει προσφέροντας περίπου 200 χιλιάδες ευρώ.

Από εκεί και πέρα την προσφορά τους έκαναν και αρκετοί Ανορθωσιάτες επώνυμοι και μη, συνεισφέροντας ο καθένας το ποσό που μπορεί για να βάλουν το λιθαράκι τους και να αποφύγει η Ανόρθωση τα χειρότερα.

Ταυτόχρονα έγινε και μεγάλη προσπάθεια από τη διοικούσα επιτροπή η οποία, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε έκανε διάφορες ενέργειες για να μαζέψει λεφτά που θα πήγαιναν άμεσα στα κριτήρια.

Τη δεδομένη στιγμή και η διοίκηση Χατζηστεφάνου καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να μαζέψει χρήματα για αυτό και έγινε ανοικτό κάλεσμα προς τον κόσμο για να συνεισφέρει ότι μπορεί ο κάθε Ανορθωσιάτης. Στη δύσκολη στιγμή αυτή η διοίκηση πρέπει να σταθεί μπροστά και να συνεχίσει στο δρόμο που έφραξε η διοικούσα επιτροπή. 

Ακόμη δεν έχει μαζευτεί ολόκληρο το ποσό που απαιτείται και τα επόμενα 24ώρα κρίνονται καθοριστικά για το αν θα καταφέρει η ομάδα να περάσει τα κριτήρια Μαρτίου και γλιτώσει τις σοβαρές κυρώσεις που αφορούν αφαίρεση έξι βαθμών και επιβολή εμπάργκο.

Για αυτό και συνεχίζεται η διάθεση προπληρωμής των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν, με σκοπό να μαζευτούν ακόμη περισσότερα χρήματα, ενώ γίνονται και άλλες ενέργειες έτσι ώστε να μαζευτεί το ποσό που χρειάζεται για να περάσει τα κριτήρια η ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση