ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Τα εν οίκω μη εν δήμω…

Αν απασχολεί κάτι τους ποδοσφαιριστές πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα

24sports team

info@24sports.com.cy

Μετά από το παιχνίδι της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ, ο Τιμούρ Κετσπάγια προχώρησε σε δηλώσεις που έφεραν μεγάλη συζήτηση. Οι παίκτες είχε πει πως σκέφτονται άλλα πράγματα και δεν είναι συγκεντρωμένοι. Διά του στόματος του εκπρόσωπου Τύπου της ομάδας, σημειώθηκε πως θα υπάρξει συζήτηση επί του θέματος ανάμεσα σε διοίκηση για τι ακριβώς εννοούσε.

Σήμερα ο Δημήτρης Χριστοφόρου ξεκαθάρισε μέσα σε τρεις προτάσεις τον τρόπο που θα κινηθεί η διοίκηση της Ανόρθωσης σε σχέση με το όλο θέμα. Αφού είπε πως ο Τιμούρ «θα είναι εδώ και αύριο και την Τετάρτη και γενικώς», τόνισε πως η όποια συζήτηση μεταξύ διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας όταν γίνει δεν θα είναι για την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αλλά για τα ενδότερα του «στρατοπέδου» της «Κυρίας».

Ασφαλώς για τη συζήτηση αυτή κρίνεται από τους ανθρώπους στην Ανόρθωση πως δεν είναι σωστό να λεχθούν δημοσίως κάποια πράγματα και είναι λογικό γιατί τότε υπάρχει περίπτωση όχι μόνο να μην πετύχει το στόχο της η διοίκηση που είναι να επέλθει ηρεμία, αλλά να ξεσηκώσει ένα νέο κύμα συζητήσεων που αυτήν τη στιγμή και σε αυτό το σημείο της σεζόν, μάλλον δεν θα ωφελήσει σε τίποτα. Τουναντίον, θα οξυνθεί κι άλλο η κατάσταση.

Η ουσία, όμως, είναι η κουβέντα Ευγένιου Χαμπουλλά (διοίκησης γενικά) - Τιμούρ Κετσπάγια να λάβει χώρα, μιας και δηλώσεις όπως αυτές μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, μόνο πρόβλημα προκαλούν στην ίδια την ομάδα και ερωτηματικά συνεχίζουν να αιωρούνται πάνω απ’ της εγκαταστάσεις της ομάδας.

Αν απασχολεί κάτι τους ποδοσφαιριστές πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα ό,τι κι αν είναι αυτό και αν ο Τιμούρ έχει δίκαιο στο ότι το μυαλό τους είναι αλλού, η διοίκηση πρέπει να προχωρήσει στις κατάλληλες ενέργειες για να συγκεντρωθούν όλοι στο στόχο που απέμεινε στην Ανόρθωση που δεν είναι άλλος από το κύπελλο και να μην χαθεί η 4η θέση.

Αυτά τα πράγματα προφανώς και πρέπει να γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και με τον τρόπο που βγήκε προς τα έξω (δήλωση του Τιμούρ), το μόνο «κατάφερε» ο Γεωργιανός, ήταν να βάλει άλλο ένα τροχοπέδη στην προσπάθεια της ίδιας της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση