ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Σώζει την παρτίδα

Έχει έτοιμη την λύση ο Τιμούρ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο Ρούμπεν Ράγιος απέφυγε τα χειρότερα, με τον Ισπανό να αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και πιο συγκεκριμένα θλάση πρώτου βαθμού, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για 10-12 ημερών.

Συνεπώς, η συμμετοχή του 33χρονου άσου στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τίθεται σε αμφιβολία. Βασικά, η λογική λέει ότι αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, δεν θα ρισκάρουν την συμμετοχή του.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού κάποιου παίκτη, αλλά επειδή είναι οριακή η συμμετοχή του γι’ αυτό θα πρέπει να περιμένουμε.

Όπως και να έχει, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα κοιτάξει να ετοιμάσει τον αντικαταστάτη του, αλλά δεν θα δυσκολευτεί αρκετά. Τον έχει ήδη έτοιμο και ονομάζεται Τορνίκε Οκριασβίλι.

Ο Γεωργιανός χρησιμοποιήθηκε στην συγκεκριμένη θέση στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και ήταν πολύ καλός. Μάλιστα, είχε στο ενεργητικό του κάποιες εντυπωσιακές ενέργειες και φάνηκε να του πηγαίνει ο ρόλος αυτός.

Άλλωστε, αυτή είναι η φυσική του θέση, του επιτελικού μέσου. Στην Ανόρθωση, επειδή υπάρχει ο Ράγιος, ο Κετσπάγια τον βάζει αριστερά για να τους έχει και τους δύο μέσα στο γήπεδο. Όλοι οι καλοί χωράνε που λέμε.

Να σημειώσουμε ότι ο Οκριασβίλι δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Γεωργίας, άρα θα το δουλέψει περισσότερο κατά την διάρκεια της διακοπής.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X