ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Στροφή 180 μοιρών

Μόνο έτσι θα μπορέσει να σηκώσει ανάστημα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Είναι παραδεκτό ότι η Ανόρθωση πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες πορείες της, με την ομάδα μέσα στο γήπεδο να μην πείθει και ο φόβος των πιο ακραίων περιπετειών να είναι υπαρκτός.

Μαζί με τις εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι, την παραίτηση της οικογένειας Πουλλαϊδη από την προεδρία της εταιρείας, το δυσάρεστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, κάνουν το μέλλον να είναι θολό. Όμως η Ανόρθωση χρειάζεται να σηκώσει το ανάστημα της και με οποιοδήποτε τρόπο να καταφέρει να ορθοποδήσει. Για να γίνει αυτό η «Κυρία» πρέπει να κάνει στροφή 180 μοιρών στο αγωνιστικό κομμάτι και στο ματς με τον Ακρίτα να παρουσιαστεί αγνώριστη βάσει τον τελευταίων κακών εμφανίσεων που πραγματοποίησε.

Φυσικά για να μπορέσει να υπάρξει αγωνιστική ανάκαμψη πρέπει να γίνουν και οι μεταγραφές που πρέπει και την ώρα που πρέπει, βασικά η «Κυρία» χρειάζεται τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις χθες.

Αυτές αφορούν δύο επιθετικούς, ένα επιτελικό μέσο και ένα αμυντικό, με τον Σίσκο Μουνιόθ να είναι ήδη κοντά σε δύο μεταγραφικούς στόχους για να πάρει την υπογραφή τους. Ο ένας είναι κεντρικός επιθετικός και ο άλλος στο χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Μάλιστα έχει βγει και στο φως της δημοσιότητας το όνομα του 32χρονου μέσου Σέρχιο Τεχέρα Ροντρίγκες και αναμένονται σύντομα οριστικές εξελίξεις.

Οι προσπάθειες για ενίσχυση δεν θα μείνουν ως εκεί, καθώς ο Ισπανός τεχνικός είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει και τις τέσσερις μεταγραφές με σκοπό να δει αγωνιστική αλλαγή στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση