ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Στρατιώτης!

Κέρδισε τον σεβασμό του κόσμου της ομάδας

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ο Άντερσον Κορέια αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Ανόρθωση, μετά την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ομάδα της Αμμοχώστου για την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας τους.

Ο Κυπριοποιημένος Βραζιλιάνος αριστερός οπισθοφύλακας χαίρει την εκτίμηση, τόσο την ποδοσφαιρική αλλά και την ανθρώπινη, από όλο τον φίλαθλο κόσμο και ιδιαιτέρως τους φίλους της Ανόρθωσης.

Ένας στρατιώτης μέσα στο γήπεδο, ο οποίος κάθε παιχνίδι ίδρωνε τη φανέλα με τον φοίνικα στο στήθος και σε γενικές γραμμές είχε σχεδόν πάντα την ίδια σταθερή, υψηλή απόδοση.

Μπορεί στην ανακοίνωση της η επίσημη Ανόρθωση να αναφέρει πως η λύση της συνεργασίας ήρθε μετά από επιθυμία του Κορέια, όμως μπορεί κάποιος να αδικήσει τον Βραζιλιάνο άσο; Το ερώτημα είναι ρητορικό, ειδικά όταν η ομάδα σου δεν μπορεί να είναι οικονομικά συνεπής απέναντι σου. Ειδικά όταν με την ποδοσφαιρική σου απόδοση κερδίσεις ένα καλύτερο συμβόλαιο από άλλη ομάδα και ειδικότερα όταν η οικονομική κατάσταση στην ομάδα που βρίσκεσαι είναι τραγική. Και ναι ο Κορέια είχε το κάθε δικαίωμα εφόσον η Ανόρθωση δεν μπορούσε να ανταποκριθεί οικονομικά απέναντι του να λύσει το συμβόλαιο του και να φύγει. Εννοείται πως η ευθύνη της αποχώρησης του Κορέια δεν πιστώνεται στην υπάρχουσα διοίκηση, αλλά στη διοίκηση του Ανδρέα Σάντη, που με τους χειρισμούς της οδήγησε την Ανόρθωση στο χείλος του γκρεμού. Μάλιστα η υφισταμένη διοίκηση έκανε και υπερπροσπάθειες να κρατήσει τον Κορέια, όμως λόγω της κατάστασης που υπάρχει και της υψηλής πρότασης του Άρη, ο ποδοσφαιριστής θεώρησε καλύτερο για τον ίδιο να αποχωρήσει.

Φεύγοντας ο διεθνής άσος έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων των Ανορθωσιατών γιατί πολύ απλά μέσα στο γήπεδο ήταν ένας στρατιώτης που έδινε ότι είχε και δεν είχε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση