ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aνόρθωση: Τέσσερα χρόνια μετά!

Μεγάλη επιτυχία για την «Κυρία» που μετά αρκετά χρόνια βρίσκεται στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου

Μερικοί περίμεναν την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια να παρουσιαστεί επηρεασμένοι από το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στο Εθνικό.

Ωστόσο, το σύνολο του Γεωργιανού τεχνικού απέδειξε ότι φέτος είναι φτιαγμένη από παίχτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες καταστάσεις, μπαίνοντας μέσα στον αγωνιστικό και δείχνοντας ότι αυτό που συνέβη στο Δάσακι ήταν μια κακή παρένθεση, από την οποία έμαθαν και βλέπουν την συνέχεια.

Η «Κυρία» μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ήξερε τι ήθελε, οι παίχτες της ομάδα αντιλήφθηκαν την κατάσταση που θα δημιουργείτο σε περίπτωση που η ομάδα δεν προχωρούσε στην επόμενη φάση, έτσι μπήκαν στο γήπεδο,  σκόραραν νωρίς, κάτι που έλυσε τα ποδιά τους στην συνέχεια. Η αποφασιστικότητα και η θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να αγωνιστούν είναι ενδεικτική του πόσο πολύ ήθελαν να προχωρήσουν.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται μετά από τέσσερα χρόνια και πάλι στους τέσσερείς του Κυπέλλου, είναι μια φάση που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Βαρωσιώτικη ομάδα. Μέσα στην δεκαετία που αποχαιρετίσαμε η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια μόλις δυο φορές έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου, και τις δυο φορές που έφτασε αντίπαλος της ήταν ο Απόλλωνας που μετρά δυο ισάριθμες προκρίσεις.

Πλέον στην ομάδα της Αμμοχώστου, η σκέψη όλων στρέφεται στον Κυριακάτικό παιχνίδι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Με όπλο την ψυχολογία που απέκτησε με την χθεσινή πρόκριση, καθώς επίσης και την απίστευτη δυναμική που έχει την φετινή χρονιά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X