ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Στον Τσιγκρίνσκι βλέπει τον ηγέτη

Παλιοσειρά μεν, όλο το πακέτο δε

Από χθες το όνομα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνδέθηκε με την Ανόρθωση. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στο νησί και είχε τετ α τετ με την «κυρία» χωρίς ωστόσο να προκύψει «λευκός καπνός» (δες εδώ).

Στα 35 του χρόνια ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός μοιάζει ως ιδανική λύση για τα μετόπισθεν της Ανόρθωσης. Πρότυπα, παράδειγμα ποδοσφαιριστή που χρειάζεται η κάθε ομάδα καθώς κουβαλά μαζί του σωρεία εμπειριών που ξεκινούν από Μπαρτσελόνα σε Σαχτάρ και φθάνουν στα πέντε χρόνια στην ΑΕΚ Αθηνών και τα έξι συνολικά χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα.

Εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, με σωστά τάκλιν, καίρια μαρκαρίσματα που παίρνει άριστα στα τεχνικά χαρακτηριστικά της θέσης.

Παράλληλα ο Ουκρανός τόσο με τα νοητικά (αντίληψη, συγκέντρωση κλπ) όσο και με τα φυσικά του χαρίσματα (δύναμη, στατικό άλμα κλπ) συμπληρώνει το πακέτο του ηγέτη που ψάχνει η Ανόρθωση. Είναι χαρακτηριστικό πως στη φετινή χρονιά ο Τσιγκρίνσκι μέτρησε 62 κλεψίματα και 113 επεμβάσεις σε 22 αγώνες.

Μελανό σημείο όμως το Ουκρανού ήταν πάντα οι αρκετοί τραυματισμοί του. Γενικότερα είναι παίκτης ευπαθείς στους τραυματισμούς, κι αυτό δεν μπορεί παρά να προβληματίζει.

Βέβαια απ’ την άλλη η ποιότητα και τα ηγετικά του προσόντα είναι τέτοια που οδήγησαν τον Νεόφυτο Λάρκου στην απόφαση να προσφέρει στον Τσιγκρίνσκι συμβόλαιο συνεργασίας για τη νέα σεζόν

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση