ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Στο κάδρο… δεξί μπακ

Με μια «καθαρόαιμη» επιλογή δεν βγαίνει η χρονιά

24sports team

info@24sports.com.cy

Το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου πλησιάζει με τις ομάδες να προχωρούν τις διεργασίες σιγά σιγά για την ενίσχυση η οποία ίσως αποδειχτεί καθοριστική στο τέλος της χρονιάς. Επί αυτού στην Ανόρθωση ξεκίνησαν να κοιτάζουν το παζάρι ώστε να βρουν ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν ουσιαστικά.

Μια απ’ τις θέσεις που κοιτάζουν για ενίσχυση στην «Κυρία» είναι αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα μιας και στην ομάδα «καθαρόαιμη» λύση είναι μόνο ο Αμπαρτζουμιάν, ο οποίος μετρά 10 συμμετοχές στη φετινή σεζόν, αλλά έχασε άλλες εφτά, τις πλείστες ένεκα τραυματισμού.

Ο Κορρέα «φορτώθηκε» το βάρος για να αγωνιστεί εκεί ενόσω ήταν παροπλισμένος ο Αρμένιος, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία, αφού πρόκειται για κεντρικό αμυντικό που κατά συνθήκη βρέθηκε δεξιά. Σ’ ένα παιχνίδι δοκίμασε και τον Ιωάννου, ο οποίος δείχνει πως δεν μπορεί να βοηθήσει στη συγκεκριμένη θέση, ενώ προκρίθηκε και η λύση Καλτσά με την υποσημείωση πως άλλαζε ο σχηματισμός σε τριάδα, και ο Ελλαδίτης αγωνιζόταν ως μπακ χαφ.

Ως εκ τούτου υπάρχει κενό στη συγκεκριμένη θέση, και στην Ανόρθωση θα προσπαθήσουν να το καλύψουν με ένα ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση