ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Στις επίσημες εμφανίσεις της νέας σεζόν οι επετειακές φανέλες

Θα γίνει ενημέρωση για όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις που ετοιμάζει ο Σύλλογος το προσεχές διάστημα

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Ανόρθωση πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Θέματα της συνέντευξης Τύπου ήταν οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού για την επετειακή φανέλα για τα 110 χρόνια της Ανόρθωσης και τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης του 1821, καθώς και η ενημέρωση για όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις που ετοιμάζει ο Σύλλογος το προσεχές διάστημα.

Στη διάσκεψη έδωσαν το παρών τους, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ο πρόεδρος Χρίστος Χατζηστεφάνου, ο εκτελεστικός σύμβουλος Ανδρέας Παπαλλής, και τα μέλη Ανδρέας Χατζηλουκάς και Ιάκωβος Βορκάς.

Πρώτα πήρε το λόγο ο Εκτελεστικός Σύμβουλος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παπαλλής, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ελληνική επανάσταση του 1821 και για την ιστορία της Ανόρθωσης που συμπλήρωσε αισίως 110 χρόνια. Στόχος της Ανόρθωσης είναι «μια φανέλα από τον κόσμο για τον κόσμο» και ο νικητής του διαγωνισμού θα παραδώσει τη φανέλα ως δώρο στον Έλληνα Πρέσβη στην Κύπρο. Η επετειακή εμφάνιση θα συμπεριλαμβάνεται στις επίσημες της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021/22.

Κάτι το σημαντικό από αυτά που λέχθηκαν για την συγκεκριμένη φανέλα είναι ότι θα είναι μέσα στις επίσημες εμφανίσεις της νέας σεζόν. Επομένως ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να σχεδιάσει μία φανέλα της Ανόρθωσης για τη νέα σεζόν και να βλέπει την «Κυρία» να αγωνίζεται σε κάποια ματς με αυτή. Τα χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι διαγωνιζόμενοι είναι το μπλε, το άσπρο και το χρυσό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση