ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Στηρίζουν... Κύπριους

Διαχρονική και πάγια η θέση για την διαιτησία

24sports team

info@24sports.com.cy

Η θέση της είναι διαχρονική, πάγια και ξεκάθαρη, σε σχέση με την πιθανή κάθοδο ξένων διαιτητών στο πρωτάθλημα και έχει εκφραστεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν. Η Ανόρθωση είναι ενάντια σε όποια πρόθεση υπάρχει για αυτό το ζήτημα, τονίζοντας πως στηρίζει τους Κύπριους διαιτητές για την συνέχεια της σεζόν.

Αυτή την θέση πρόκειται να την εκφράσει και με επιχειρήματα, κατά την διάρκεια της αυριανής συνεδρίας της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ για την συζήτηση του όλου θέματος.

Αντιλάμβάνονται πως για να τεθεί ζήτημα καθόδου ξένων διαιτητών από τον Απόλλωνα, αφορμή υπήρξε η χθεσινή διαιτησία του Τιμόθεου Χριστοφή στο ντέρμπι του «Αντώνης Παπαδόπουλος», όμως στην Ανόρθωση η θέση τους δεν θα αλλάξει.

Επιπρόσθετα, οι διοικούντες την ομάδας της Αμμοχώστου είναι υπέρ του συστήματος του VAR και της ορθής χρήσης του. Μάλιστα, είναι διατεθειμένοι να δώσουν πίστωση χρόνου σε όσους εμπλέκονται, ούτως ώστε να αξιοποιήσουν την τεχνολογία και να περιορίσουν στο ελάχιστο τα όποια λάθη παρατηρούνται μέχρι στιγμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση