ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Στηρίζεται ο Γκαγιέγο, δουλειά στο χέρι του!

Ο Ισπανός κόουτς πρέπει να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Σίγουρα επικρατεί μεγάλη απογοήτευση στην Ανόρθωση μετά την ήττα από την Ομόνοια και το γεγονός ότι ο στόχος της Ευρώπης απομακρύνθηκε περισσότερο, όμως από την στιγμή που μαθηματικά ακόμη υπάρχουν ελπίδες, άπαντες επιβάλλεται να σηκώσουν κεφάλι και να δουν το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Πάφο.

Ο Ανδρέας Σάντης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95 έστειλε μήνυμα στήριξης στον Γκαγιέγο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Ανόρθωση, αλλά μάλιστα αναμένεται να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πλέον στην Ανόρθωση άπαντες βλέπουν το επόμενο παιχνίδι και πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα άκρως αλλαγμένη στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που «πλήγωσε» περισσότερο τον κόσμο της Ανόρθωσης δεν ήττα η ήττα από την Ομόνοια αλλά η εμφάνιση, η οποία δεν αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η «Κυρία». ΄

Η φετινή χρονιά μπορεί να ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, όμως από τον Δεκέμβριο και μετέπειτα η ομάδα του Γκαγιέγο χαλάει ότι με κόπο έκτισε και είναι κάτι που σίγουρα έφερε απογοήτευση.

Η διοίκηση μετά την στήριξη στον Γκαγιέγο θα προχωρήσει σε μία σειρά ενεργειών ώστε να θέσει τους πάντες προ των ευθυνών της. Αυτό θα ξεκινήσει από τους παίκτες, στον προπονητή μέχρι και τον τεχνικό διευθυντή.

Από την πλευρά του ο Ισπανός κόουτς καλείται να βρει τον τρόπο να παρουσιάσει την Ανόρθωση κόντρα στην Πάφο εντελώς αλλαγμένη και τουλάχιστον οι παίκτες μέσα στο γήπεδο να βγάζουν πάθος και θέληση για τη νίκη.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση