ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Στην Κυπερούντα η προετοιμασία

Μένει Κύπρο από τη δεκαετία του 1980 εξαιρουμένου της περιόδου του Covid

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει στην Ανόρθωση και ένα μεγάλο θέμα είναι σχετικά με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και που θα «χτιστεί» η νέα Ανόρθωση. 

Όπως προκύπτει η απόφαση πάρθηκε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και συγκεκριμένα θα γίνει στην Κυπερούντα με την «Κυρία» να μένει στην Κύπρο για προετοιμασία μετά από σχεδόν 40 χρόνια και συγκεκριμένα από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 (με εξαίρεση το 2020 που οι πλείστες ομάδες έμειναν στην Κύπρο λόγω κορονοϊού).

Το πρόβλημα στο οικονομικό κομμάτι και το «αγκάθι» των αποζημιώσεων ήταν κάτι που έκαναν τη διοίκηση του Ανδρέα Σάντη να σκεφτούν τη λύση της Κυπερούντας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, στην Ανόρθωση θα σηκώσουν μανίκια στις 29 Ιουνίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ακολούθως τον Ιούλιο η ομάδα θα μεταβεί στην Κυπερούντα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. 

Για την ώρα προτεραιότητα είναι το θέμα του προπονητή, με την επίσημη ενημέρωση να αναφέρει ότι σύντομα θα έρθει η ανακοίνωση του «εκλεκτού». 

Από εκεί και πέρα ο Πριέτο είναι στο ψάξιμο για τον εντοπισμό μεταγραφικών στόχων, ενώ η αξιολόγηση του ρόστερ έγινε και σύντομα θα προκύψουν νεότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση