ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Στην κορυφή της λίστας

Ο Φερέιρα ετοιμάζεται να ξενιτευτεί για πρώτη φορά

Εντατικοποιούνται οι προσπάθειες της Ανόρθωσης για την ενίσχυση της ομάδας, με τους Νεόφυτο Λάρκο και Ντάρκο Μίλανιτς να έχουν καθημερινή επικοινωνία για τα μεταγραφικά.

Είναι δεδομένο ότι η βδομάδα που διανύουμε θα φέρει ανακοινώσεις στην ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία βρίσκεται σε επαφές με μεταγραφικούς στόχους, με κάποιους από τους οποίους είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Ένας από αυτούς είναι και ο Έλντερ Φερέιρα ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Νεόφυτου Λάρκου για τα άκρα της επίθεσης. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος διακρίνεται για την ταχύτητα του, ο οποίος μπορεί να προσθέσει σβελτάδα στα φτερά της «Κυρίας».

Το όνομα του Πορτογάλου είχε αποκαλύψει την Κυριακή η «ABOLA». Οι πληροφορίες των Πορτογάλων ευσταθούν καθώς η «Κυρία» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 25χρονο ακραίο επιθετικό. Οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης είναι αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει αίσια κατάληξη στο θέμα του Φερέιρα, ο οποίος μένει και τυπικά ελεύθερος την ερχόμενη Πέμπτη από την Πάσος Φερέιρα.

Αν κλείσει θετικά το θέμα του Φερέιρα, ο 25χρονος θα βγει για πρώτη φορά εκτός Πορτογαλίας για να παίξει ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, καθώς μέχρι τώρα η καριέρα του είχε περιοριστεί εντός των συνόρων της πατρίδας του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση