ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Στην αναμονή για Γκέντσογλου

Στην «Κυρία» περιμένουν τον ποδοσφαιριστή, αλλά όχι και για πολύ

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Η ολοκλήρωση μιας πολύ μεγάλης μεταγραφικής κίνησης για τα Κυπριακά δεδομένα είναι πλέον γεγονός, ο Τζάνο Ανανίντζε είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης από χθες το βράδυ (δες εδώ).

Ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι έχει κλείσει, η ομάδα της Αμμοχώστου απόκτησε ένα ποδοσφαιριστή που διαθέτει τα χαρακτηριστικά που έψαχνε ο Γεωργιανός. Ήθελε κάποιο παίχτη που να βοηθάει την ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι και να μην στηρίζεται αποκλείστηκα και μόνο πάνω στον Ράγιο.

Αδιαμφησβήτητα αν ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής προσαρμοστεί άμεσα, κάτι που είναι και πολύ πιθανόν να συμβεί με την παροικία Γεωργιανών που υπάρχει στην ομάδα, σίγουρα θα συνεισφέρει και θα ενδυναμώσει την ομάδα της Ανόρθωσης στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ωστόσο, αυτό που δεν είναι και το δυνατότερο ατού του παίχτη, είναι η άμυνα, κάτι που ο Γεωργιανός τεχνικός θέλει να έχει στην ομάδα του. Η προσθήκη Ανανίντζε δεν προσφέρει ασφάλεια, όσο αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα και μετά και από αυτή την κίνηση λίγο πολύ πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η «Κυριά» θα πάει και για ακόμα ένα παίχτη στον χώρο του κέντρου αλλά με πιο αμυντικά χαρακτηρίστηκα.

Για αυτή την θέση ο Τιμούρ και οι συνεργάτες του έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Γκέντσογλου και πάνω σε αυτή την περίπτωση επικεντρώνονται, αλλά όσο περνάνε οι μέρες και ο παίχτης δε τα βρίσκει με το ΑΠΟΕΛ για να μείνει ελεύθερος , οι άνθρωποι της «Κυρίας» θα κινηθούν προς άλλες κατευθύνσεις.

Ο Ελλαδίτης μέσος του ΑΠΟΕΛ αρέσει στον Γεωργιανό τεχνικό αλλά δεν θα είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν και πολύ, διότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφικής περίοδο.

Βέβαια, για να πραγματοποιηθεί μια δεύτερη μεταγραφή για την Ανόρθωση θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος. Αυτός που φημολογείται είναι ο Σαντίκ εκτός και αν ο Τιμούρ μας εκπλήξει και αποδεσμεύσει άλλο ποδοσφαιριστή. Επίσης, υπάρχει και το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση για παραχώρηση του Οκριασβίλι, καθώς υπάρχουν φήμες ότι τον καλοβλέπουν ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα επίσημο.

Σε μια μεταγραφική περίοδο μπορούν να συμβούν τα πάντα έτσι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή και να περιμένουμε τις εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X