ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Στην αναμονή ενόψει Απόλλωνα

Ξεκαθαρίζει σήμερα η κατάσταση με τους τραυματίες

Στην ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκονται σε στάση αναμονής, όσον αφορά του τραυματίες Σίλντενφελντ και Γκαλίτσιο.

Για τους δυο ποδοσφαιριστές ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα είναι έτοιμοι να βρίσκονται στην διάθεση του Γεωργιανού τεχνικού. Στην  σημερινή προπόνηση της ομάδας θα επιχειρήσουν και οι δυο να προπονηθούν και να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς. Αν όλα πάνε καλά και οι ποδοσφαιριστές βγάλουν όλο πρόγραμμα προπόνησης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Είναι δυο ποδοσφαιριστές που φέτος είναι από τα βασικότερα γρανάζια της ομάδας και ο Γεωργιανός τεχνικός στηρίζεται πάρα πολύ πάνω τους. Ενδεχόμενη απώλεια και των δυο στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, θα είναι μεγάλό πλήγμα.

Απ’ την άλλη, ο κόσμος της ομάδας αναμένεται να δώσει μαζικό παρόν στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου, σπρώχνοντας την ομάδα σε ακόμη μια νίκη. Τα εισιτήρια που αναλογούν στην ομάδας της Ανόρθωσης, είναι 1310 και το πιθανότερο σενάριο είναι να εξαντληθούν μέχρι την μέρα του αγώνα.

Η προπώληση θα αρχίσει σήμερα στις 14:00, μέσω του διαδικτυακού συστήματος διάθεσης εισιτηρίων που έχει η ομάδα, για τους κατόχους διάρκειας και σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν, από την Πέμπτη (12/12), θα είναι διαθέσιμα για όλο τον κόσμο της «Κυρίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X