ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Στατιστικά… «Κυρίας»!

Οι αριθμοί της φετινής Ανόρθωσης μιλούν από μονοί τους

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, πέραν του ότι οδηγεί αήττητη την κούρσα του πρωταθλήματος, είναι και η ομάδα με την καλύτερη επιθετική γραμμή, καθώς έχει σημειώσει 23 γκολ, σε 10 αγώνες. Εξίσου καλά τα πηγαίνει και στο αμυντικό κομμάτι, καθώς έχει δεχθεί μόλις έξι γκολ και έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα μαζί με την Ομόνοια και πίσω από τον ΑΠΟΕΛ που έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ.

Το συγκρότημά του Γεωργιανού τεχνικού, αδιαμφησβήτητα δεν παρουσιάζει κάποια δυσκολία στο σκοράρισμα, αλλά ούτε και περιμένουν από ένα ποδοσφαιριστή να ξεκλειδώσει τις αντίπαλες άμυνες. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 23 γκολ που πέτυχε φέτος στο πρωτάθλημα η ομάδα, τα έχουν σκοράρει οκτώ διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Αναλύοντας λίγο περισσότερο τα τέρματα της Κυρίας προκύπτει και ένα άλλο ενδιαφέρον στατιστικό, από την μεριά του χρόνου επίτευξης του κάθε γκολ. Η Ανόρθωση έχει σκοράρει καθ’ όλη την διάρκεια του ενενηνταλέπτου, με τα περισσότερα όμως τέρματα να μπαίνουν στα διαστήματα 30΄-45΄ και 45΄-60΄.

Τώρα, όσον αφορά την αμυντική λειτουργία, όπως αναφέραμε και στην αρχή, η Κυρία έχει δεχθεί μόλις έξι γκολ σε σύνολο 10 αγώνων. Ένα στατιστικό που δείχνει τον πολύ καλό αμυντικό τομέα της ομάδας και το δέσιμό των ποδοσφαιριστών στα μετόπισθεν.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξει ο Τιμούρ και οι ποδοσφαιριστές του, είναι το χρονικό σημείο το οποίο δέχονται τα γκολ. Τα πέντε από τα έξι τέρματα, η προσφυγική ομάδα τα έχει δεχθεί μετά το 60΄, με τα τρία από αυτά να είναι στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Στατιστικό που θα πρέπει να κοιτάξει ο Γεωργιανός και οι συνεργάτες του διότι είναι ένα χρονικό σημείο του αγώνα, ειδικά το τελευταίο τέταρτο που δύσκολα μπορείς να επανέλθεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση